2777
2789
عنوان

خانما کی بچه اش شپش داشته راهنماییم کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 10518 بازدید | 49 پست
وای جدا همینه که گفتی؟مرسی

اره عزیزم من فقط با همین جواب گرفتم

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این محلول دای لیس به طور کل تخمارو عقیم و پوک میکنه.موهاشم کوتاه نکن عصر حجر نیستیم😊😊😊

فک کردم عکسی که فرستادمو گفتی

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗
حتمااا الان میرم میخرم  خودم بخداا همش فکر میکنم تو سرم چیزی راه میذه خیلی حسه بدیه  یه ...

دوتا بخر برا خودتم استفاده کن هیچ ضرری نداره.یه هفته بعد باز دوتا بخر.فراموش نکن باید یه شب رو سر بمونه

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
ببین عزیزم من خودم چند وقت پیش مبتلا بودم و کاری نبود ک نکردم برا رفتنش.موهامم بلند بود نمیخواستم کو ...

یعنی نمیخواد الان با دست بردارم تخم ها رو 

اسپری همه جا زدم 

یعنی نمیخواد الان با دست بردارم تخم ها رو  اسپری همه جا زدم

برداشتن وقت گیره عزیزم ولی اینو بروشورشم بخکنی میبینی نوشته تخمارم میکشه فردا داخل حموم اون شونه رو بزن تو سرکه و شونه کن واسه اطمینان بیشتر

رفتم خریدم عزیزم ممنونم خانمی

اگه جواب گرفتی برای محبت و علاقه بین منو شوهرم دعا کن ممنونم

برداشتن وقت گیره عزیزم ولی اینو بروشورشم بخکنی میبینی نوشته تخمارم میکشه فردا داخل حموم اون شونه رو ...

واسه خودمم همین کارو بکنم خوبه اسپری کنم تو موهام چون کسی نیس ببینه دارم یا نه ولی سرم خارش گرفته انگار 

اسپری به بالشا کل پتو ها بزن و بذار یجا ی باز ترجیحا.به شالای خودت.مانتوهات یقه لباسات.هرجی ک باهاش تماس داشتین

واسه خودمم همین کارو بکنم خوبه اسپری کنم تو موهام چون کسی نیس ببینه دارم یا نه ولی سرم خارش گرفته ان ...

نههههه اون اسپری برا مو نیست فقط خونه.اون محلول دای لیسو بزن به مو

حتماااا دعای سیف صغیر بخون من خودم 3روزه دارم میخونم 

ممنونم عزیزم