2777
2789

شب موقع خواب چند تاش که رو پهلوم بود ترکیده.. ینی جاش میمونه؟

اخه چطور بخوابم نترکن؟ چون بازوهام پهلوم هام پشتم کمرم همه جام آبله زده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه بالاخره موقع خواب ممکنه چند تاش بترکهو منم تابستون گرفته بودم زیاد مثلا موقع خواب ترکیده بودن و ...

اگه خودم بهشون دست نزنم و نخارونم جاشون نمیمونه؟ میترسم لکه بیفته رو پوستم..

از دیروز دارم ابله میزنم.. قبلش فقط بدن درد و سر درد داشتم.. تا چند روز اول زیاد میشن؟

اگه خودم بهشون دست نزنم و نخارونم جاشون نمیمونه؟ میترسم لکه بیفته رو پوستم..از دیروز دارم ابله میزنم ...

نه عزیزم سعی کن اصلا بهشون فکر نکنی و دست نزنی و نخارونی 

و در طول هفته سر و صورت و گردنت و اینا همه ش میزنه فقط باید مواظب باشی روی صورتت نترکن و سعی کنید دوش آب سرد بگیرید

نه عزیزم سعی کن اصلا بهشون فکر نکنی و دست نزنی و نخارونی و در طول هفته سر و صورت و گردنت و اینا همه ...

امروز متاسفانه دوش اب گرم گرفتم ولی اصلا بهشون دست نزدم فقط خواستم اب بخوره بهشون.. اصلا نمیخارونم بعضیاش قرمزن مثل جوش.. بعضیاشونم توش ابه

باشه عزیزم ممنونم

خواهش میکنم♥️

معمولا اولی دومی جاش میمونه

بقیه نه

من چند سال قبل گرفتم

جای دوتاش مونده اونم ن بحالت فرورفته

یکم برآمده شده و از پوستمم روشن تره

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

خواهش میکنم♥️معمولا اولی دومی جاش میمونهبقیه نهمن چند سال قبل گرفتمجای دوتاش مونده اونم ن بحالت فرور ...

مال من خیلی بزرگ و متورم نیستن.. منظورت از اولی دومی چیه گلم؟

مال من خیلی بزرگ و متورم نیستن.. منظورت از اولی دومی چیه گلم؟

یعنی اولین و دومی تاولی ک رو بدن پیداش شد گلم

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹