2777
2789

مخصوصا اونایی که بچه دارن

این همه پدرت دربیاد زندگی جمع کنی همه رو بدی به یه  هرزه و میدونو خالی کنی 

میدونم سخته ولی باید ادامه داد نباید راحت کنار کشید نباید کاری کرد که خوشبحال اون ......شدد

خودم چند شب پیش پیام دیدم تو گوشی همسرم 

بنظرم‌با این هرزه خانوما کمتر مردی خیانت نمیکنه😔😔😔😔

خدا از روی زمین برشون داره

دیشب اینقدر گریه کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمونی و دهن شوهره رو سرویس کنی اینقد زجرش بدی  ک همه چیو ول کنه بره باید اینا رو زجر کش کنی مث سگ باهاشون رفتار شه ب عنوان یه برده نکهش داری ازش کار بکشی 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

اگ تونست مستقل شد و بچه رو زیر بال و پر گرفت رفتن بهترین راهه.

اگر نه باید موند و ساخت

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

خدا بهت صبر بده

چون نامادری دارم ۸سال پیش بابام گفت طلاق بگیری توخونه ی من جانداری موندم وسوختم و ساختم اما دیگه هیچوقت اون ادم سابق نشدم الانم برااینکه بتونم زندگیمو بیشترتحمل کنم و ی همدم داشته باشم بچه دارشدم دوماهشه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

مال من اگه خیانت میکرد دردش کمتر بود 

یازده سال از عمرمو گذاشتم برای جمع کردن ، هیچی نداشت یدونه خودش بود یدونه شلوارش ، چند روز پیش به جرم دزدی اومدن بردنش الان دادگاه گفته با وثیقه آزاد میشه ولی ظرف ۲۰ روز اینا باید ۶۰۰ میلیون خسارت بدیم 

کل دارایی ما ۳۰۰ تومنم نمیشه 

به فکر طلاقم میخوام دخترمو بردارم ببرم 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊