2777
2789
عنوان

خاستگاری ک اخلاقش عالیه

307 بازدید | 23 پست

۲۵سالمه جدا شدم شاغل دولتی نیستم کمک آشپزم

شهرستانم هستم 

ی خاستکار دارم از نظر اخلاقی عالیه  چن ماهه میشناسمش و خیلی دوستم داره

اما قدش دوسانت از من کوتاه تره 

خیلی دو دلم چکار کنم؟ ردش کنم یا بیشتر روش فکر کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدخودت چنده؟شرایط مالیش چطوره؟خواستگار درسته عزیزم

من ۱۷۰. شرایط مالیش ماشین داره خونه هم تو روستا داره.. گفتم جفتشو باید بنامم کنی گفت عب نداره  شرایط مالیمون عین همه. ولی اخلاقش خیلی خوبه هر چی بگم کم گفتم

ایشون ازدواج قبلی نداره؟ مجرده؟شغلش چیه؟خونه و درآمد و اینا چی؟خودش جلو اومده یا با خانواده اش مثلا ...

خواهرش منو تو نونوایی دید و شماره گرفت با مادرش اینا اومدن خونمون و از اچنجا باهم در ارتباطیم. خونه تو روستا داره و ماشین. کاریه و اهل کار.. ازدواج قبلی داره  جدا شده ی بچه داره که دست پدرمادر خودشه  و ب ایشون ربطی نداره

.شرایط مالیمون مثه همه. اخلاقش خیلی خوبه  صاف و‌ساده اس

من بهشم گفتم ک بخاطر قدت دو دلم میگ کفش لژ دار میپوشم. اما خیلی رو مخمه وقتی باهاس جایی میرم

یعنی فکر میکنی خواستگار بهتری براتون پیدا میشه؟

ببخشید گلم تو شهرستان زندگی میکنی شغلتم جوریه ک زیاد تو اجتماع نیستی ک مثلا بتونی ب خودت برسی..و اینکه یه سابقه ی جدایی هم داری...

در آخر بگم اخلاق مهم ترین فاکتور ازدواجه

انشالله ک بتونید بهترین تصمیم را بگیرید❤

اگه الان به دلت نمیشینه هیچ وقت نمیشینهمن شوهرم همون اول که دیدم قدش کوتاه بود، هم قدیم ما، تا الان ...

خانوادمم میگن ردش کن  بعدا برات عادی نمیشه اما میترسم خاستکارای بعدی مثه ایشون نباشن از نظر اخلاقی