2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم لایکم کن ما هم عید قراره بریم یزد جاهای دیدنیش کجاس؟ کدوم رستورانش غذاهاش خوبه؟ اگه دوست یزدی ...

بازار خان . آتشکده زرتشتیان.  آب انبار ۶ بادگیری . دخمه . مسجد جامع.  بافت تاریخی . قنات اشکذر . مسجد ریگ رضوانشهر ( مجومرد) . نارین قلعه میبد . کاروانسرای شاه عباسی . یخچال خشتی . عبادتگاه پیر سبز ( چک چک ) در اردکان . کارگاه سفال میبد 

عزیزم لایکم کن ما هم عید قراره بریم یزد جاهای دیدنیش کجاس؟ کدوم رستورانش غذاهاش خوبه؟ اگه دوست یزدی ...

من یزدی نیستم ولی یزد ماهی یبار میرم ولی از اول سال یزد ساکن میشم بومگردی و هتل  زیاد داره 

برا اسکان هتل سنتی فاضلی خوبه که من بیشتر اینجا یا هتل پارسیان و ذنبق میرم این سه جا خیلی خوبه

خانه صفا وبومگردی هست اونم ی بار رفتم خوب بود

ی امامزاده سید جعفر هست که سوئیت و اتاق داره ولی من نرفتم میگن قیمتش مناسبه 

برا غذای خوب و با کیفیت فقط تالار یزد از لحاظ کیفیت عالی ولی قیمت بالا

جای دیدنی هم گه زیاد داره 

توی میبد اگه مسیرت شد کریاس پلاس هم غذاش خوبه هم اسکان داره من واسه غذا اونجا رفتم ولی اسکان نه

رستوران  سنتی شاه عباس اونجا برای دیدن خوبه ولی اصلا غذاش کیفیت نداره هفته پیش اونجا بودم نسبت به قبل خیلی کیفیت پایین بود فقط مکان دیدنیش