2777
2789
عنوان

مادرشوهرم به من میگه فتنه طعنه زن

| مشاهده متن کامل بحث + 3371 بازدید | 93 پست
مادر شوهرت زیادی داره بهت گیر میده.احترامش دست خودشه.حرف نزنه تا حرف نشنوه.به نظرم کنترل گره.با حرفا ...

من اصلا سکوت نمیکنم اتفاقا جوابشو میدم میسوزونمش ازشم نمیترسم تازه فک میکنه شوهرمو پر کنه می افته به جونم ،، درصورتی که با یه رابطه همه جی حل میشه از مادرش سرد تر میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قوس دماغ افتخار نشده بود که شد !

والا این مسائل پوچ ارزش نداره ادم به خاطرشون اشک کسیو دربیاره

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

من میگم احترام مادرشوهرواجبه ازآدم کم نمیشه..این رفتارخودماست که باعث میشه دیگران باما چجوری رفتارکن ...

عزیزم با ادم بی اصل و نسب در نیفتادی که کارش تحقیر و ازلر دادنت باشه.من تازه بعد از شانزده سال فهمیدم که ایرکاش اولین بار که با طعنه بهم تیکه انداخت میشستم پهنش می کردم ور افتاب.الان هزار مرض و ناراحتی اعصاب نگرفته بودم.الان دیگه جرات نمی کنه بهم زنگ بزنه

😅😅😅 واقعیتش به من گفت چطوری امیر یهو تورو گرفت خیلی حرصم گرفت اول جواب اینو دادم گفتم اگه منم نمی ...

راستش اگه دختره واقعا همه این حرفارو زده باشه حقس بوده این نظرمنه😑

یعنی چی چرا زود بچه اوردی و چطوری امیر تورو گرفت و مقایسه بینی

یکی به منم بگه چطوری فلانی تورو گرفت با اینکه به شدتتت مقابل حرف ها سکوت میکنم ولی بازم میشورمش میذارمس کنار

دقیقا وضعیت بدتر شد

اره نشونش دادم گفتم به من میگه فتنه ، خندید گفت باشه ولش کن سر به سرم گذاشت ولی میخوام به عموم زنگ بزنم اخه عموم خیلی دوسم داره همیشه هم تو جمع میگه عروس قشنگم ،، میخوام بهش زنگ بزنم گریه کنم ساختگی که زن عمو چرا انقد منو تحقیر میکنه بجایی اینکه از من دفاع کنه 🤔عموم(پدرشوهرمه)

من اصلا سکوت نمیکنم اتفاقا جوابشو میدم میسوزونمش ازشم نمیترسم تازه فک میکنه شوهرمو پر کنه می افته به ...

دقیقا همینه.بعضیا واقعا فقط مو سفید کردن.و از بزرگی چیزی سرشون نمیشه.خودش احترام واسه خودش قائل نیست.نگه تا نشنوه

قوس دماغ افتخار نشده بود که شد !والا این مسائل پوچ ارزش نداره ادم به خاطرشون اشک کسیو دربیاره

درسته قوس دماغ مهم نیست ولی دختره قبلش به اسی گفته بثده چطوری امیر تورو گرفت😕خدایی این جواب داره 

من اصلا سکوت نمیکنم اتفاقا جوابشو میدم میسوزونمش ازشم نمیترسم تازه فک میکنه شوهرمو پر کنه می افته به ...

خوب اگه اینقدر مطمئنین که درست رفتار میکنین که هیچ ولی اگه واقعیت را بخوایین بدونین آدمی که زبونش تلخه زود خودشو از چشم میندازه شاید دلتون خنک بشه ولی بدونین یه مدت دیگه از جمع طرد میشین

اخه مادرشوهرم یجور به من میگه زیباس انگار واسه امیر میخواستن بگیرنش تاج طلا رو سر من گذاشته که اونو ...

همه مادرشوهرا همینن . مادرشوهرم منو برا پسرش انتخاب کرد و معرفی کرد خودشم میگفت فلانی زشته فلانی قشنگه فلانی اله فلانی بله . من قدم کوتاهه همش از قدم ایراد می گرفت از لاغریم ایراد می گرفت . حالا جلو عروس جدیدش همش منو میزنه تو سر اون میگه من خوشگلم من الم من بلم . فقط باید یه گوشت در باشه یکی دروازه . اصلا بخاطر حرفای صدتا یه غاز مادرشوهر و خانواده شوهر خودتو ناراحت نکن و بهشون پروبال نده که بخوان بین تو و شوهرت فاصله بندازن.

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....