2777
2789
عنوان

مادرشوهرم به من میگه فتنه طعنه زن

| مشاهده متن کامل بحث + 3371 بازدید | 93 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره نشونش دادم گفتم به من میگه فتنه ، خندید گفت باشه ولش کن سر به سرم گذاشت ولی میخوام به عموم زنگ ب ...

ولش کن دیگه.به نظرم تا همین جا کافیه.بعد ازین دیگه دشمنی و لشکر کشی و فتنه میشه

😅😅😅 واقعیتش به من گفت چطوری امیر یهو تورو گرفت خیلی حرصم گرفت اول جواب اینو دادم گفتم اگه منم نمی ...

اسی بنظر من کار خیلی خوبی کردی جواب اون دختره و این مدلی دادی چون هرکسی باید یاد بگیره سرش تو زندگی خودش باشه

شما بینیتو تازه عمل کردی از این به بعد همه به خودشون اجازه میدن نظر بدن راجب بینیت اگه بزاری هرکی هر چرت و پرتی بگه دور ار جون دیونه ت میکنن پس براووو خوشمان آمد

وَصِله نِمی شَوَد دِگَر،این دو هِزار و یک تَرَک‌‌

من اصلا سکوت نمیکنم اتفاقا جوابشو میدم میسوزونمش ازشم نمیترسم تازه فک میکنه شوهرمو پر کنه می افته به ...

الحق که فتنه ای .. خخخ

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

خانواده شوهر کلا همینن من غذابردم در توصورتم بسته شد😂😂هیچی هم نگفتم اصلا

زهرمار بخوره ،،تا حالا اصلا براش غذا نبردم نمیبرم تا یه دکوری تو خونم ببینه خودش اتیش میزنه ازش بخره 

آفرین 

آفرین

خیلی خوب از خودت دفاع میکنی

کاش دختر منم اخلاقش مثل تو میشد 

همه رو درسته قورت میداد

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
هم خودت بی ادبی هم مادرشوهرت حرافاون دختر هم بهترین نصیبش بشه از دست فامیل سطح پایین رها شه بره کیلو ...

دختره بهش گفته چطوری امیر تورو گرفت؟ چقدر زود بچه دار شدی .اونوقت استارتر سطح پایینه؟؟

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

همه مادرشوهرا همینن . مادرشوهرم منو برا پسرش انتخاب کرد و معرفی کرد خودشم میگفت فلانی زشته فلانی قشن ...

وای خیلییی بدم میاد از این رفتار مادرشوهرا

مادرشوهر منم هی میگه فلان دخترانقدررر خوشگل بوددد سفید مفید و فلان با شوهرت واسه کارش صحبت مبکرد 

یبار دیگه میگه رفته بود امین فلان جا یه خانوم سن دار بود از امبن خوسس اومده بوده گفته بود بیا بریم خونه ما غذا بخور بعد دخترم ببره شهرو نشونتون بده😕خدایی همچین چیزی میشه؟؟ 

یا میرن فروشگاه میاد میگه اره دختره از شوهرت خوشش اومد کارمون رو فوری انجام داد و تازه پرسید پسرتون درس میخونه یا شاغله اینجا زندگی میکنه

اسی بنظر من کار خیلی خوبی کردی جواب اون دختره و این مدلی دادی چون هرکسی باید یاد بگیره سرش تو زندگی ...

نه من الان عمل نکردم قبل از ازدواجم عمل کردم ولی میدونی تا من با پسر عموم ازدواج کردم یسری از دخترای فامیل همش طعنه میزنن منم از اول جواب همرو دادم تازه یبارم با دختر عمم دعوام شد نامزد بودم تا شوهرم رسید گریه کرد که تو جمع شوهرم بزنه تو دهنم ، ولی همون جا شوهرم گفت من نمیذارم کسی بهش حرف بزنه خودم پشتشم ، تا ٩٠ درصد همشون نشستن سر جاشون ولی تو تنهایی شوهرم بخاطر حرفام تنبهیم کرد قهر میکرد ولی مهم این بود تو جمع اونارو خیط کرد بعدش دیگه کسی کاری به کارم نداره