2777
2789
عنوان

مادرشوهرم به من میگه فتنه طعنه زن

| مشاهده متن کامل بحث + 3371 بازدید | 93 پست
این صحبتای من به مادرشوهرم ربطی نداشت تو هر حرف من نظر میده 😑😑

نه اتفاقا خوب کردی اینو منی میگم که خیلی احترام اطرافیان دارم ولی هر حرفی بزنن من در همون سبک ومورد جوابشونو میدم واله زیبا تزین دختر فامیل ایراد بگیره جوابشو ندم جای خون بها که نبردنت

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه تا 29 سالگی ازدواج نکرده دلیل زشتیش نیس شاید دوست نداشته

اخه مادرشوهرم یجور به من میگه زیباس انگار واسه امیر میخواستن بگیرنش تاج طلا رو سر من گذاشته که اونو نگرفته😑 

به نظرم هر چی جواب نده گستاخ تر میشن

من میگم احترام مادرشوهرواجبه ازآدم کم نمیشه..

این رفتارخودماست که باعث میشه دیگران باما چجوری رفتارکنن.امکان نداره رو ندی به کسی اون بتونه بهت هرچی بگه

ببین من جوابشو ندادم قبلش بهم گفت چرا انقد زود بچه اوردی هعی خودمو نگه داشتم لبخند میزدم بعدش گفت چر ...

حالا چطور یهویی پای اون دختره بنده خدارو وسط دعواتون کشیدید؟

بعدم مجرد بودن چشه که شما اینجوری گفتین یا اینکه همه آرزشونو دماغشونو عمل کنن  مثل شما قوس دار بشه؟!

هردوتون حرفاتون در یه  سطحه 

بلکه شما بدتر

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

وا معنی طعنه رو نفهمیدن هنوزطعنه نزدی که رک و راست حرفتو زدیاگه اون واقعا داشت بینی تورو مسخره میکرد ...

بعد شوهر من خیلی صبوره این زنگ میزنه که پرش کنه بیوفته به جون من ، درصورتی که شوهر من گفت بس کن این زبونتو نگه دار دیگه تو مهمونیا جواب نده چند دیقه بعدش خندید گفت مامان با اون سن دنبال یکی میگرده جواب زبونتو بده تازه براش خنده دار بود😐

اخه مادرشوهرم یجور به من میگه زیباس انگار واسه امیر میخواستن بگیرنش تاج طلا رو سر من گذاشته که اونو ...

کآری به حرف اون ندارم شاید مادرهمسرتون فرهنگش پایینه شما با حرفتون شانتونو پایین نیارین

ببین من جوابشو ندادم قبلش بهم گفت چرا انقد زود بچه اوردی هعی خودمو نگه داشتم لبخند میزدم بعدش گفت چر ...

مادر شوهرت زیادی داره بهت گیر میده.احترامش دست خودشه.حرف نزنه تا حرف نشنوه.به نظرم کنترل گره.با حرفاش یه هدف دیگه هم داره خوردت کنه و اعتماد به نفستو پایین بیاره.من شونز ه سال جواب مادر شوهرمو ندادم.شنیدم به جاری کوچیکم گفته بود تو خیلی حساسی فلانی رو ببین می رینیم سر تاپاش سرشو بالا نمیاره جوابمونو بده.فهمیدم کرم از خود بدذاتشه و سکوتم پر روش کرده.دیگه منم مثل خودش شدم

این صحبتای من به مادرشوهرم ربطی نداشت تو هر حرف من نظر میده 😑😑

پیام مادرشوهرتو ب شوهرت نشون میدادی و می گفتی من واقعا منظورم ب مادرت نبوده وقصد ناراحتی اونو نداشتم خودت با مادرت حرف بزن و حل و فصلش کن . 

شما خیلی زود جوش آوردی و جواب دادی و بعدم ک گوشیو از شوهرت گرفتی و اینجوری جواب دادی خیلی کارو خراب کردی.

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....

اسی من فکر میکنم کل ماجرا رو نگفتیراستشو بگو چی گفتی یه ملت و سوزوندی

😅😅😅 واقعیتش به من گفت چطوری امیر یهو تورو گرفت خیلی حرصم گرفت اول جواب اینو دادم گفتم اگه منم نمیگرفت از تو فامیل کسیو نمیگرفت خیالت راحت بعد برای بینی بهشم اشاره کردم یعنی تو ارزوی بینی منو داری