2777
2789
عنوان

خونه 200 متری تو تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 2588 بازدید | 147 پست

البته شهرشم هستا من تو شهر میلیونی هستم ولی قیمت خونه اونقد بالا نیس 200 متری تو بالا شهر 10 میلیارده 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیافه تعجب می‌کنم میگن وای ما فامیلمون 300 خودمون 280 هست وای زیر این متراژ خط فقره زشته واقعا

ادم فقیر باشه ولی بی شخصیت نباشه سر یه متراژ به بقیه توهین نکنه و نگه فقیر 

if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤

واقعا حرف های اینجا رو باور میکنی؟!

من کارخونه دار میشناسم خونه اش توی فرمانیه تهران ۱۰۰ متر هست خیلی هم افتخار میکنه

اونایی که ۲۰۰ رو توی تهران عادی میدونن اصلا نمیدونن خونه ۲۰۰ متری توی کلانشهر یعنی چی

پدرشوهرمن ۴ شعبه طلا فروشی داره والا با این صراحت درباره خونه ۲۰۰ متری در کلانشهرها نظر نمیده!

من کسی رو تکذیب نکردم نمیگم هم وجود نداره میگم گفتن نداره

درسته

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

تهران شهرستان خودمون خونه داریم دیدم این متراژ رو ولی قیمتاش قابل مقایسه با تهران نیست

آها آرع تهران متراژشون کمه 

من شهرستان خونه ۵۰۰ متری هم دیدم ولی تهران ۱۸۰ به بالا ندیدم تازه اونم تو زعفرانیه انقد بود پایین شهر احتمالا کمتر هم باشه

واقعا حرف های اینجا رو باور میکنی؟!من کارخونه دار میشناسم خونه اش توی فرمانیه تهران ۱۰۰ متر هست خیلی ...

دقیقا اخه منم دارم میبینم این چیزا رو بعد اینجا میبینم تعجب می‌کنم واقعا 

چقدم چصی میان که وای باورم نمیشه مگه خونه ۲۰۰ متری چیه که همه میگید فیکه والا عزیزم من خونه بالای ۱۲ ...

تهران زندگی میکنین؟