2777
2789
عنوان

زندگیم روهواست برامون دعا گرفته

136 بازدید | 8 پست

سلام خوبین دوستان نماز و روزه هاتون قبول توی این شب های عزیز برای شفای بیمار ها آزادی زندانی ها و ترک معتادا و اجابت حاجت همه دعا کنین برای بنده هم دعا کنین التماس دعا دارم.

من اعتقاد نداشتم به دعا و این چیزا من و شوهرم عاشق هم بودیم جانمون رو برای هم میدادیم الان هم الکی بی دلیل دعوا داریم از من سرد شده صبح میگه عاشقتم غلط کردم ببخش شب روانی میشه تعادل نداره ۲ ماهه یک روز خوش ندیدم دقیقا با مادرشوهرم بحثم شد این اتفاق ها شروع به افتادن کرد میدونم دست تو دعا جادو هست چون یک بار گفت برای جدایی کسی دعا گرفته گفتم نکن پشت پا داره اگه کسی چنین اتفاقی براش افتاده راهکاری برای باطل کردنش داره خواهرانه کمکم کنه ۲ ماهه یک روز خوش ندارم یک چشمم خون شده یکی گریه اب وغذا نمیتونم بخورم ممنون 

ان شاء الله مشکلت حل شه

۴۰روز بزار سوره بقره تو خونتون پخش شه میگن برا رفع طلسم عالیه

فقط اینکه مادرشوهرت پولداره ؟

چون اگ بخواد طلسم جدایی اینا بگیره

فکرکنم کم کم باید ده میلیون ب بالا هزینه کنه

دارم واسه کنکورمیخونم پس اگ دیدی تو سایتم بگو برو درستو بخون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاء الله مشکلت حل شه۴۰روز بزار سوره بقره تو خونتون پخش شه میگن برا رفع طلسم عالیهفقط اینکه مادرشو ...

ممنون از دعاتون چشم انجام میدم

بله پول دار هست برای یه بنده خدایی هم دعا جدایی گرفت دختره رفت دیگه نیومد اون برای جدایی ما هرکاری میکنه نمیدونم چرا با من دشمنی داره من جز خوبی نکردم خدا شاهده شده قرض هم بگیره میگیره میره میکنه چون تا قبل ازدواجمون شوهرمو تیغ میزد همه پول های شوهرم رو میگرفت الان شوهرم دیگه بهش پول نمیده خرج زندگی میکنه هرکاری میکنه من برم باز بتونه تیغ بزنه خیلی جنسش خرابه میومد خونم همش بی اجازه میرفت مدت طولانی توی اتاق خوابم دعوا شدید کردیم باهم قطع رابطه از اون شب این اتفاق ها افتاد

من ی اقای مومن میشناسم کاراش قرانیهحتی دعانویسای معروف ک دعاهای بد مینوشتن اذیت میشدن میان پیشش برای ...

میترسم از دعا نویس یک بار پول دادم باطل کنن هیچی ب هیچی 

میترسم از دعا نویس یک بار پول دادم باطل کنن هیچی ب هیچی

خود دانی 

منم بخاطر ی سری مشکلاتم ک پیش اومد خیلی سمت دعا و ف ل رفتم بی نتیجه بود

نزدیک ۱۲ تومنی خرج کردم نتیجه نگرفتم

تاذوستم این اقازو معرفی کرد

خیلی خوب بود خداروشکر

خواستم کمکت کرذه باشم 

ممنون چقدر میگیره؟

من تیکه تیکه بهش پول دادم چون دوستمو میشناخت

بهش بگی کمتر میگیره دعاهاش اژ ۲ تومن ۲و۵۰۰ شروع میشه

ولی اول تو سرکتاب بازکن اون پول نمیخاد