2777
2789
عنوان

مهربرون برادر شوهرم منا دعوت نکردند

| مشاهده متن کامل بحث + 5315 بازدید | 154 پست
نمیدونم والا ما تا الان هر کسی از دوست و فامیا آشنا هر کسی اطرافمون بوده واسه مهربرون اعضای خانواده ...

ما تو بله برون هامون فقط پدر،مادر،خواهر و برادر عروس و داماد حضور دارن نه هیچکس دیگه.

خودمم تو بله برون خواهرشوهر و برادرشوهرم انتظار ندارم منو دعوت کنن‌.پیام قبلی گفتم همونجوری که داماد مثل پسر نمیشه عروس هم مثل دختر نیست نباید توقع داشت مثل اعضای خانواده باهاشون رفتار بشه.

تو همین سایت هزار نفر گفتن رفتن بله برون جاریشون اونجا عروس واسش کلاس میذاشت پشت چشم نازک میکرد فکرمیکرد دختر شاهه یا مهریه اونو بیشتر گفتن رسم و رسومای اونو بیشتر انجام دادن استارتر ناراحت شده بود

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
این دیگه مربوط به شوهرتون هست شما کفیل شوهرتون نیستید ایشون پدر و مادر رو با همون مدل میخواد همونطور ...

دقیقا چنین شخصیتی رو داریم تو خانواده شوهرم ،مرده از ترس زنش جرات نداره با بابای خودش سلام کنه مگه نه زندگیش تلخ و تاریک میکنه زنه ،بشدت پرتوقع، بی ادب ،پررو ،حق ب جانب 

که رفتار خانواده شوهر رو با محدود کردن شوهرش تلافی میکنه 

شوهرم اسمشو گذاشته جنرال 

البته اسی خیلی بهتره متوجه شدت کارش هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا .یه دونه عروس بیشتر ک نیس جزوی از خانواده س دیگه

اخه کجای دنیا واسه مشخش کردن مهریه عروس و اینارو میبرن 

قشون کشیه مگه😑😑😑

اونم خونه ای که هنوز صددرصد معلوم نیست قراره به خانواده بپیوندن یا نه ‌...

زشته بابا شاید اصلا به تفاهم نرسیدن بهم خورد !

اسی توقعش بالاست 

عزیزم با خانواده شوهر-صمیمی نمیشن. تو خودتو براشون تکه تکه هم کنی باز دختر مردمی و ارزش و اهمیتی نداری. ب خاطر پسرشون تو رو تو خونه زندگیشون تحمل میکنن.

هم برا داماد هم عروس صدق میکنه.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

پست قبلی گفتی پشیمونی که زنگ زدی و دعوا کردی،الان میگی از کارم پشیمون نیستم،به نظرم خودتم هنوز نمیدو ...

شوهرم بدون من نمیره. پشیمونم به خاطر شوهرم که ناراحتم ازم خوشحالم که حساب کار دستشون اومد. 

ای بابا تو عقد برادر شوهرم به من نگفتن اصلا نمیدونستم عقد کردن یا کیو گرفتن رابطمونم معمولیه بعد از ۶ ماه از فامیلشون شنیدم خیلی ناراحت شدم به شوهرم گفتم نگو اونم میدونسته گفتن به زنت نگو خیلی عتیقه ان اون یکی جاریم چون فامیل عروس جدیده بود دعوت بود و رفته بود منم اصلا تا حالا چهار سال شده به روی خودم نیاوردم که عروسی کی هست حتی تبریک هم نگفتم 

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
به من میگند من جای دخترشونم. با من تعدادشون می‌شد ۵ نفر.

بزرگترا رو میبرن ن عروس و ...........

میخواستن ببرن اقوام در اولویت بیشتری وجود داشتن تا شما 

مثلا عمو ها یا پدربزرگ 

یه معتمد میبرن که تو خاستگاریای زیادی بوده 

شمارو میبردن چیکار؟

دختر مگه تو مراسمات خودت ندیدی ؟؟؟

از قدیم‌گفتن نخوردیم نون گندم ، دیدیم که دست مردم ...

ما تو بله برون هامون فقط پدر،مادر،خواهر و برادر عروس و داماد حضور دارن نه هیچکس دیگه.خودمم تو بله بر ...

منظورتون از داماد یعنی کی؟ خط اول و دومتون؟

آهان آفرین 

میخواستم به همین جمله آخرتون برسم 

خیلی بیخود که ناراحت شدن 

آدم باید از همسرش توقعی داشته باشه 

داماد میگه مهریه قبول میکنم فلان قدر 

و بقیه مراسمات و توقع عروس باید از همسر آیندش باشه

شاید برادر شوهر اسی مولتی میلیاردر هست و میخواد مهر زنش رو ده هزار سکه بکنه !

اسی چرا ناراحت بشه؟ شوهر اسی شاید کارمنده ۱۴ تا تونسته 

اونی که ناراحت میشه بی منطق ترینه 

و توقعش به جای همسر از خانواده همسرشه که درست نیست 

اسی جان من شما رو فقط مثال زدم سوتفاهم نشه اصلا من!

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
منظورتون از داماد یعنی کی؟ خط اول و دومتون؟آهان آفرین میخواستم به همین جمله آخرتون برسم خیلی بیخود ک ...

نه میدونی اتفاقا من فکر می‌کنم خانواده همسرم نمیخاست کسی خونه عروس ببینه. حس می‌کنم وضعیت خونه عروس اوکی نباشه. 

اخه کجای دنیا واسه مشخش کردن مهریه عروس و اینارو میبرن قشون کشیه مگه😑😑😑اونم خونه ای که هنوز صددرص ...

همه جای دنیا 

من مال شهری نیستم که رسومات خاص داشته باشه 

هر چی مهربرون دیدم همه ی اعضا خانواده بودن!!

توهین بزرگیه 

یعنی علنی بگی همه بیان جز این یه نفر 

خوبه روشون شده

ای بابا تو عقد برادر شوهرم به من نگفتن اصلا نمیدونستم عقد کردن یا کیو گرفتن رابطمونم معمولیه بعد از ...

عتیغ اصلی شوهرت بود وا چرا بهت نگفتن شوهرت اجازه 

بی احترامی رو بهشون داد نگو که باهاشون رفت امد داری شوهرت له نکردی

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
نه میدونی اتفاقا من فکر می‌کنم خانواده همسرم نمیخاست کسی خونه عروس ببینه. حس می‌کنم وضعیت خونه عروس ...

ببخشید شما خودتون رو میشناسید 

راست و حسینی بگو اهل دخالتی ؟ زخم زبون؟ تیکه پرون؟

اگه واقعا ساکت و آرومی بی حاشیه بی اعتراض به نظرم اشتباه کردن 

اگه یکمم حاشیه داری ناراحت نشو اونام ترسیدم دردسر بشی

دیگه ذهنمم نمیرسه به چیز خاصی

همه جای دنیا من مال شهری نیستم که رسومات خاص داشته باشه هر چی مهربرون دیدم همه ی اعضا خانواده بودن!! ...

والا از این همه جای دنیا تهران و تبریز و قزوین رو خط بزنید 

همچین چیزی ندیدم 

واسه کسی ک هنوز مشخص نیست فامیل بشه یا نه کل طایفه رو بردارن ببرن اونجا