2777
2789
عنوان

مهربرون برادر شوهرم منا دعوت نکردند

| مشاهده متن کامل بحث + 5315 بازدید | 154 پست
متأسفانه شوهر اسی فقط اسی رو کنارش داره و پدرشوهر و مادرشوهرش هم همدیگر رو دارن. خدا گفته ما شما رو ...

عزیزم درسته اولویت آدم باید همسر باشه،اما این به این معنی نیست اگر درشرایطی زن یا مردی به تنهایی کنار خانواده ش بود پس اولویت بندی عوض شده،گاهی باید شرایط سنجید

آدمها نقش‌های مختلف تو زندگی دارن ،همسر هستن،فرزند هستن،عروس یا داماد هستن و مناسب هرنقشی وظایفی دارن که باید انجام بدن

حالا از این دعوا و بی حرمتی به خانواده شوهر چی نصیب استارتر شد؟یه اوضاع آشفته که خودشم نمیدونه قدم بعدی چیه و چجوری باید رفتار کنه

من اول هم گفتم کار خانواده همسرش درست نبود که یکدونه عروس دعوت نکردن،اما کار استارتر بدتر بود

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچین میگی همهانگار متخصص و مشاور هستناصلا ببین تحصیلات و مطالعاتشون چیه!!بنده خدا برو نظر متخصصای خ ...

خب خانم متخصص، خیلی خوب سرزنش کردید. و به نظرم اتفاقا دیدگاهتون خیلی متفاوت نسبت به بقیه است و شما به نظر میاد خانم عاقل و قوی باشید. به نظرتون از این به بعد با توجه به عقل و درایت شما بنده باید چه کاری بکنم؟ 

واقعا متاسفم که تا این حد متوقع هستید و علنا به همسرتون زور گفتید .روز تعیین مهریه همه جا دیدم  خانواده دوست ندارن با عروس دیگه برن .نه اینکه عروس رو نخوان بلکه نگرانن چالش برانگیز باشه و ترجیح میدن خودشون باشن  .

تا این حد کنترل گر و رومخ هستن بعضی زنها ....اَه

قطعی نیست.ممکنه سر مهریه و رسم و رسومات به تفاهم نرسن

خب نرسن !

در آخر اسی میدونسته مهربرون بوده یا نه؟

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
خب نرسن !در آخر اسی میدونسته مهربرون بوده یا نه؟

لزومی نداره وقتی هنوز به تفاهم نرسیدن و همه چیز قطعی نشده عروسو در جریان جزئیات بذارن.تو جلسه رسمی ممکنه هر حرفی گفته بشه و باید بین اعضای خانواده بمونه فقط

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
عزیزم درسته اولویت آدم باید همسر باشه،اما این به این معنی نیست اگر درشرایطی زن یا مردی به تنهایی کنا ...

راستش من اصلن از کارم پشیمون نیستم. اتفاقا دوس دارم یه طوری بشه که نخاند منو ببرند با خودشون. 

فقط ناراحتم که شوهرم دلش میخاد عقدکنون شرکت کنه و من دوست ندارم. وگرنه بعد عقد اصلن دلم نمیخاد هیچکدوم ببینم. میخام با عروس جدید تنهاشون بزارم. 

عزیزم درسته اولویت آدم باید همسر باشه،اما این به این معنی نیست اگر درشرایطی زن یا مردی به تنهایی کنا ...

آره منم با دعوا اسی موافق نیستم 

کلا تو این قضیه باید خنثی رفتار میکرد 

خب دقیقا همینطوره. منو نمیخاستند شوهرم دعوت نمیکردند.

شما عروسید نباید اونجا می بودید ولی شوهرتون به عنوان حامی والدین باید باشن .

واقعا خیلی موضوع ساده  و قابل درکیه و هیچ جای ناراحتی نداره .

لزومی نداره وقتی هنوز به تفاهم نرسیدن و همه چیز قطعی نشده عروسو در جریان جزئیات بذارن.تو جلسه رسمی م ...

نمیدونم والا ما تا الان هر کسی از دوست و فامیا آشنا هر کسی اطرافمون بوده واسه مهربرون اعضای خانواده همگی بودن 

حتی یکسریا پدر بزرگ مادربزرگ 

عمو دایی بزرگ 

دعوت میکنن و کوچیک تر ها اصلا حرف نمیزنن و فقط حضور دارن ،بزرگ تر ها هم صرفا جهت اینکه یخ مجلس باز بشه 

حرف مهریه رو در آخر داماد و پدرش و عروس و پدرش میزنن 

مادر ها هم همینطور البته 

مثلا اسی میرفت ،بعد سر مهریه میگفت عه چرا برای من ۳۰ تا کمتره؟؟؟ اصلا منطقیه؟ 

چه اتفاقی میخواد بیفته که اسی باشه بده؟ 

مثلا به هم بخوره ،تهش اسی از زبون شوهرش میشنوه دیگه 

آره به هم خورد مثلا اینطوری شد !!

شما عروسید نباید اونجا می بودید ولی شوهرتون به عنوان حامی والدین باید باشن .واقعا خیلی موضوع ساده و ...

اگر پدر و مادرش حامی میخاستند باید حامی هم بودند. راستش من ۱۴ روز مریض شدید بودم، ۱۰ روز زایمان، یک هفته بینیم شکسته بود هیچکس یکبار دعوتش نکرد. اگه تنها نمیخانش الان هم لازم نیست بخاند شوهر من حمایتشون کنه. 

راستش من اصلن از کارم پشیمون نیستم. اتفاقا دوس دارم یه طوری بشه که نخاند منو ببرند با خودشون. فقط نا ...

پست قبلی گفتی پشیمونی که زنگ زدی و دعوا کردی،الان میگی از کارم پشیمون نیستم،به نظرم خودتم هنوز نمیدونی چی درست بوده چی غلط

دیگه میل با خودت هست،دوست داشتی مراسم عقد برو نخواستی لج کن و نرو،اما بدون عواقب نرفتن و کش دادن دعوا،خیلی زیاده و زندگیت تلخ میکنه،چون روی رابطه با شوهرت اثر میذاره،و قطعا همسرت مراسم عقد برادرش میره و خودت بیشتر ضایع میشی ،حالا باز در آرامش فکرات بکن،ببین چی کار میخوای بکنی

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

وای حالا فکر کردی چه خبره 

تو که اینطور حساسی پس فردا یذره عروس جدید رو تحویل بگیرند میری گلو مادرشوهر رو میگیری میگی من اول بودم نه اون 😅😂

بابا بیخیال اتفاقا کمتر باش ولی با کیفیت و سیاست 

اگر پدر و مادرش حامی میخاستند باید حامی هم بودند. راستش من ۱۴ روز مریض شدید بودم، ۱۰ روز زایمان، یک ...

این دیگه مربوط به شوهرتون هست 

شما کفیل شوهرتون نیستید 

ایشون پدر و مادر رو با همون مدل میخواد 

همونطور که شما پدر مادرتون هر بدی کنن بهتون کسی حق نداره عوض شما تصمیم بگیره .