2777
2789
عنوان

مهربرون برادر شوهرم منا دعوت نکردند

| مشاهده متن کامل بحث + 5314 بازدید | 154 پست

منم یه بار مادر شوهرم میخواستن برن خاستگاری برا برادرشوهرم به من که دختر خواهرش بودم گفتن تو نیا بعد اون دوتا جاریم بردن من هیچی نگفتم ولی خیلی دلم گرفت که من وضایع کرد جلو اونا ولی خدا جا حقه رفتن اومدن انگشتر هم بردن چقدر ذوق کرد و تعریف کرد 

ولی چند روز بعد زنگ زدن به هم زدن گفتم  ابنم بخاطر اینکه دل من وشکستی 

کاربر آش رشته سابق هستم ..به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت غصه هم می‌گذرد لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز 🙂🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه بار مادر شوهرم میخواستن برن خاستگاری برا برادرشوهرم به من که دختر خواهرش بودم گفتن تو نیا بعد ...

اتفاقا خواهرم میگه صبر کن، خدا جوابشونا میده. خودش آخه سر جاریش همینو کشیده. 

همینه دیگه..عروس رو غریبه میدونن...حالا من چی بگم‌‌..وقتی برادرشوهرم میخواست عقد کنه تقریبا هفت هشت سال پیش،رفتن شهرستان عقد کنن پیش پدربزرگ مادربزرگشون‌،شهر جاری،من و شوهرمم با ماشین خودمون می‌خواستیم بریم برای عقدشون،بعد مثلا قرار بوده پنجشنبه عقد کنن،اینا از قصد یه روز جلوتر عقد کردن،نذاشتن ما برسیم😔بعد عروسی هم همینکارو کردن..الان انتظار دارن رفتارمون باهاشون خوب باشه..بماند که چه رفتارهای بدی کردن بامن...خیلی طولانیه

...
به خاطر اینکه شوهرم جدا کشاندند خونشون باهاش حرف بزنن

نه بابا ،نتیجه گیریت اشتباهه

فقط نخواستن تو مهربون باشی،شاید اونا یه چیزی درخواست میکردن که با مهریه تو فرق داشت،ممکن بود با این روحیه حساس و کمی بدبینی که داری ناراحت بشی

چرا فکر میکنی همه جا باید به شوهرت بچسبی؟

شوهرت آخرش خسته میشه ها

ازدواج معنیش فرق داره

بعضیا فکر میکنن ازدواج یعنی مالکیت

مگه اسباب بازیته که باید مراقبش باشی و به کسی ندیش؟

امیدوارم تو سایت یواش یواش متوجه بشی اشتباهت کجاست 

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

همینه دیگه..عروس رو غریبه میدونن...حالا من چی بگم‌‌..وقتی برادرشوهرم میخواست عقد کنه تقریبا هفت هشت ...

فکر می‌کنند عروس جدید بیاد براشون چیکار میکنه. 

بخدا اونم تکراری میشه واسشون و جوابشونا میده 

درسته میخاستند فقط خودشون برند ولی اگه میخاستند شوهر من بره باید منم میبردند.

عب نداره ..حالا بزار جاریت بیاد 🤣😂بعدها میگی چ غلطی کردم کاش عروسیشم نمیرفتم

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

دعوا نمیخاست بکنی شوهرت محترمانه میگفت من بدون زنم نمیخام بیام اکه منم میخایین باید خانمم بخوایینو ا ...

شوهرم اینکارا نکرد 😭گفت من حق برادریمه که برم و پشتم در نیمد که من حرف نزنم و بد نشم این وسط. کاش پشتم بود. 😭