2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا نبابا اینطوریا هم نیس دیگه

هست دیگه

نشنیدی میگن زن‌که فوت کنه شوهرش نباید دفنش کنه

باید داداشاش یا دامادش یا پسرش

چرا شوهرش ن؟؟😂چون‌بعد مرگ صیغه عقد باطل میشه میتونی تو گوگل سرچ کن

ن تا اونجایی که من میدونم بعد از مرگ بهم نامحرم میشندیگه اون دنیا که دوباره عقد نمیکنن

اینو کی‌گفته؟😳

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

هست دیگهنشنیدی میگن زن‌که فوت کنه شوهرش نباید دفنش کنهباید داداشاش یا دامادش یا پسرشچرا شوهرش ن؟؟😂چ ...

اگه اینجوری باشه ، دیگه نباید عکس های بدون حجاب زنشو ببینه و به مادر زنش نامحرم میشه و...

من فانتزیم ی چیز تو مایه های حامد فیلم آقازاده بود چی نصیبم‌شداون دنیا خدا نصیب کنه 😂😂😂😂

من یه دوست دارم، انگار همون حامده، از لحاظ قیافه رفتار گفتار حجب حیا خنده اخم‌ طرز فکر شغل، انگار حامدو از رو اون کپی کردن😂😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

هست دیگهنشنیدی میگن زن‌که فوت کنه شوهرش نباید دفنش کنهباید داداشاش یا دامادش یا پسرشچرا شوهرش ن؟؟😂چ ...

جدیییی نشنیدم والله تا بحال ما حتی یه فامیل داشتیم زنش فوت شدت تو قبر پیشونیشو بوسید بعد خاکش کرد

خب عقد باطل بشه چه ربطی داره مگه میخواد بدنشو لمس کنه جنازه تو کفنه مرد حتی دستشم بهش نمیخوره 

من یه دوست دارم، انگار همون حامده، از لحاظ قیافه رفتار گفتار حجب حیا خنده اخم‌ طرز فکر شغل، انگار حا ...

خب ان شالله خوشبخت شه

الان میخوام پسرم ان شالله متین و خوب بار بیاد توکل بخدا

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

مهربانو من یک ساله اصلا سایت نیومدم و اصلا هیچ کامنتی نمیذارم حالا اینکه کی اینجا سوزوندتت نمیدونم امیدوارم خدا چادر من رو به سرت بکشه 😊😊

گلی خانوم چرا پاک کردی از چی ترسیدی چون فهمیدی اشتباه کردی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

خب عقد باطل بشه چه ربطی داره مگه میخواد بدنشو لمس کنه جنازه تو کفنه مرد حتی دستشم بهش نمیخوره

متاسفانه باید بگم این باور غلطی بوده که فامیلا و اهالی شهر ما یادمون دادن و من تا الان نمیدونستم و به اشتباه اینجا گفتم

ولی تو گوگل سرچ کردم فهمیدم اشتباه بوده حرفی ک زدم😔

کاملا اشتباه میکنین، اگه اینجوریه چرا حضرت علی حضرت فاطمه رو غسل داد؟

جالبه که مادرزن هم حتی در صورت طلاق یا فوت زن، تا آخر عمر به داماد محرم می‌مونه