2777
2789
عنوان

دختر عموهام که از بچگی برای هم جون میدادیم بهم از پشت خنجر زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 35 پست
میدونی چیه اگه شوهرش بفهمه که واقعیته درجا میکشتش همون موقع قهرم چند بار اصلحه اورد کشید رو سرش این ...

تو مدرک جمع کن ولی رو نکن 

برای آبروی خودت 

اگه خواست زندگیتو خراب کنه یه چیزی داشته باشی 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

تو مدرک جمع کن ولی رو نکن برای آبروی خودت اگه خواست زندگیتو خراب کنه یه چیزی داشته باشی

اره من از خدایی خودم پاکم

تیکر تولد 1سالگی دخترمه 👨‍👩‍👧     با افتخار کرد کرمانشاهم💚💚  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چقد ساده و بدبختی من بودم شلوار از پای دخترعموم درمیاوردم یا خشتکشو میکشیدم رو سرشمنم مث تو بودمن ...

میدونم ولی سکوت کردم چون میدونم شوهرش بدونه حقیقتو بدون وقت تلف کردن دختر عمون رو میکشه خودشم قاتل و زندان بچشونم اواره

میدونم ولی سکوت کردم چون میدونم شوهرش بدونه حقیقتو بدون وقت تلف کردن دختر عمون رو میکشه خودشم قاتل و ...

وای بلایی سرتو نیاره

پ اگه اینجوریع بیخیال سکوت کن

ذات خیانتکار هیچوقت عوض نمیشه مطمئن باش دخترعموت یجا دیگه گندش درمیاد و ی روز بیگناهی توهم ثابت میشه

ولی توهم باهاش قط ارتباط کن ک باز رو گردن تو نشکنه حتی جایی دیدیش تحویل نگیر

اگه‌امضامو‌میخونی‌میشه‌براسلامتی مادر و پدرم یه صلوات‌بفرستی❤
وای بلایی سرتو نیارهپ اگه اینجوریع بیخیال سکوت کنذات خیانتکار هیچوقت عوض نمیشه مطمئن باش دخترعموت یج ...

نه منم کلا بلاکش کردم چند بار تو جمع دیدمش سلامم نکردم ولی اون هی خودشو میچسبوند بهم میگفت از دلخور نباشو فلان ولی مهم نیست برام