2777
2789

کسی هست بعد ۵سال،۸سال طلاق عاطفی گرفته باشه ؟

تو جامعه زباد اتفاق می افته رو می دونم .

تو این رنج زمان از ازدواج بگذره و طلاق عاطفی رخ بده ،هم زیاد اتفاق می افته بنظرتون ؟

یکیش خودم هستم دچار طلاق عافطی هستیم،همیشه یکی هست تلاش میکنه و یکی هم هست دنباِل بهونه اس برای بحث و چالش اینطور میشه جدایی عاطفی 

.خیلی زندگی ها طلاق رخ نمیده ،به خاطر خیلی چیزها ..

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚

منو  ک افسرده کرده .روانشناس رفتم ،دکتر اعصاب رفتم .جلسات معنوی و خداشناسی و شیطان شناسی ویساش رو گوش دادم .کتاب میخونم 

.بازم کم میارم 

طرفم خودشیفته است ،که اصلادرست نمیشه مگر با مرگش .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه راستش ۵ سال مدت کمیه چرا جدا نمی‌شید یا تلاش دوباره نمیکنید

تمام راه هایی ک میتونستم رو رفتم .کتاب ،مراقبه ،مشاوره ،دکتر اعصاب .چله سکوت ..

همراهی نمیکنه ...امکان جدایی هم ندارم 

تمام راه هایی ک میتونستم رو رفتم .کتاب ،مراقبه ،مشاوره ،دکتر اعصاب .چله سکوت ..همراهی نمیکنه ...امکا ...

متاسفم

برات شادی زیاد میخوام

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

ما بخاطر تن ندادن من به رابطه اینطوری شدیم😔

فقط علتش همینه ،با خیلی چیزها باعث رفتار شما شده ...اگه اولی هست رو خودت کار کن ..اگرم دومیه تلاش کنبد حیفه ،مخصوصا اگر چه دارید ...طرف من خودشیفته است و دقیقا بعد از بچه دار شدنم خود واقعیش رو نشون داد 

..نمیتونم جدا شم 

فقط علتش همینه ،با خیلی چیزها باعث رفتار شما شده ...اگه اولی هست رو خودت کار کن ..اگرم دومیه تلاش کن ...

شوهرم همه چیش خوبه واقعا هم ظاهرش هم اخلاقش فقط سردشدنش ازمن بخاطر نداشتن رابطس ک من نمیتونم واقعا

شوهرم همه چیش خوبه واقعا هم ظاهرش هم اخلاقش فقط سردشدنش ازمن بخاطر نداشتن رابطس ک من نمیتونم واقعا

عزیزم اگر فقط همینه رو خودت کار کن ..چجوری مشاوره برو .حیف زندگی الکی الکی خراب بشه ،کلی از انرژی و روان ادم رو می گیره،مخصوصا ک می گی همه چیش خوبه ..

منم ک میبینی تلاش میکنم ولی همسرم همراهی نمیکنه منم ترجیحم اینه فاصله بگیرم مثل خودش ک بحث پیش نیاد

اره همه جوره بهم سره واقعا مشکل منم خودم میدونم ولی چه کنم 😔

همین الان از نی نی سایت خارج شو .برو  گوگل کن نوبت دهی اینترنتی مشاوره خانواده  

یک نوبت بگیر و همت کن مشکلت حل کنی ...به همسرت هم چیزی نگو ک بعدا چماق نکنه بزنه سرت 

همین الان از نی نی سایت خارج شو .برو گوگل کن نوبت دهی اینترنتی مشاوره خانواده یک نوبت بگیر و همت ک ...

عزیزم ۷ساله تحت نظرم از طب سنتی بگیر تا مشاورو س ک س تراپ.هیچ فرقی نکردم