2777
2789

یه کارایی کردم و رفتارایی نشون دادم که خودمو پیش چشم همه انداختم

خانواده، معلم ها، مشاور، دوستام (همه)

نه راه پس دارم نه پیش

حتی شده به دعا و اینجور چیزا هم فکر کنم 

دلم میخواد فقط حرف بزنم و هیچکسم درکم نمیکنه

اول از خانواده شروع شد و جو به شدت منفی تو خونه و فامیل هست علیه من، حالم خیلی بده

رفتارایی کردم که دوستام ازم فاصله گرفتن. 

بدترینش اینه که تقلب کردم و معلمم که بهم توجه میکرد دیگه حتی نگاهمم نمیکنه

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تقلب چیزی نیستمعلم تقلب ازم گرفت😂تو دانشگاه هم مراقب ازم گرفتدعااا چیهههه بخاطر تقلب میخوای دعا بگی ...

وایی مننن معلم فیریک دوازهممون مرد بود

بعد امتحان گرفت از رو برگه ها فیلم گرفت بعد داد به خودمون گفت تصبح کنید:/

هر کی برگه خودشو

من گفتم بابا این که حوصله نداره بره خونه فیلم رو ببینه برگه هارو تک تک چک کنه بزار جواب سوالارو بنویسم:/

هیچی دیگه نمیدونم تو برگم چی نوشته بود یادم نیس

ولی واقعا از خجالت اب شدم🥴😂

نمیشه برگردونی. فقط میتونی جبران کنی

میشه یکم بیشتر بگی

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

تقلب چیزی نیستمعلم تقلب ازم گرفت😂تو دانشگاه هم مراقب ازم گرفتدعااا چیهههه بخاطر تقلب میخوای دعا بگی ...

نه ببین معلمه گفت من اینقدر بهت توجه کردم و نمره پایینتو نادیده گرفتم و تو اینجوری جوابمو دادی. جنبه لطف نداری

اینش حالمو بد کرد (قضیه مال آبانه)

الان پنج شش جلسه است که علنا همه رو حساب میکنه جز من

قبلش باز میبرد پای تخته، الان همونم نیست دیگه

عزیزم همه تقلب میکنن:/در مورد بقیه اروووم باش فاصله بگیر کاری نکن سرت تو کار خودت باشه مهربون باش گذ ...

سعی کردما ولی بدتر میشه

سعی میکنم مهربون باشم ولی بیشتر بهم بی توجهی میشه

جدیدا خیلی حساس شدم. قبلا اصلا برام مهم نبود کی درموردم حرف زده یا کی باهام مشکل داره. الان خیلی بدتر شدم

هی میگم ذکری چیزی هست که اوکی کنه شرایطو😑

عزیزم همه ی ما ازاین اشتباهامیکنیم.مهم اینه ک ازاین ب بعد چجوری باشی

سعی میکنم خوب باشم ولی بیشتر بی توجهی میبینم