پروموت مدیر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 2116 عنوان خاستگاری رفتن و استرسش | مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 67 پست پسر همسرم عاشق دخترخانمی شده امشب واسه اولین بار بود با دختره صحبت کردمشماره مادرش رو گرفتم میخواستم قرار بزارم واسه آشنایی اولیه ولی اگه بدونید چی جواب شنیدم از استرس میخواستم گریه کنم به زور خودمو کنترل کردم 1403/12/15 | 01:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هوو_نینی_یار عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 2313 ولی باهاش که صحبت کردم خیلی دختره فهمیده هست طفلی بهم گفت خاله تروخدا یه کاری کنید من به پسرتون برسم اخی شما چی وضع مالی تون اوگیه؟
پروموت مدیر استارتر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 2116 اخی مادر بمیره برات دختر چقد کوچیکه ما قصدمون این بود نشون ببریم ولی اینطوری که مادره صحبت کرد موندم چطور میشه استرس گرفتم از طرز صحبت کردنش تازه شماره مادربزرگه هم نفرستاد واسم من به دختر خانم پیام دادم شماره مادربزرگت رو واسم بفرست
هوو_نینی_یار عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 2313 پسرتون بگه عاشقم بآور نکنید اون هنوز بچه هست هوسه براش تحصیلات فراهم کنید گوشیو محدود کنید که از الا ... همش هورمونه🤣
فرحنازتونممممم عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 5261 درسته حرفت ولی فکر نکنم پیس اون زندایی هم زندگی خوبی. داشته باشه والا شوهر من ۳۱سالشهرهنوزم عقل ندا ... درسته ولی نه برای ۱۶ساله حداقل یکی شون پخته باشه یه صلوات برام میفرستی ؟مرسی مهربونم 💙🫂
هوو_نینی_یار عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 2313 [QUOTE=374192827]ما قصدمون این بود نشون ببریم ولی اینطوری که مادره صحبت کرد موندم چطور میشه استرس گرفتم از طرز صحبت ک ...[/QUOTفرستاد؟
پروموت مدیر استارتر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 2116 اخی شما چی وضع مالی تون اوگیه؟ در حد اینکه خونه و ماشین داریم خودمم شاغلم وای اصلا خیلی خیلی حالم بد شد مادرش اینطوری حرف زد در حدی که دلم خواست گریه کنم ولی به زور خودمو کنترل کردم
پروموت مدیر استارتر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 2116 درسته ولی نه برای ۱۶ساله حداقل یکی شون پخته باشه دختره یک سال بزرگتره از پسرمون به نظر اون پخته تره
هوو_نینی_یار عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 2313 درسته ولی نه برای ۱۶ساله حداقل یکی شون پخته باشه ببین ولی دوست من ۱۶سالش بود شوهرم ۱۶سالش بود الان ۲۶سللشونه یه بچه یکساله هم دارن هنوزم رفیقن باهم قبل زن و شوهر
هوو_نینی_یار عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 2313 در حد اینکه خونه و ماشین داریم خودمم شاغلم وای اصلا خیلی خیلی حالم بد شد مادرش اینطوری حرف زد در حدی ... چرا گریه کنی بخاطر بی کسی اون دختر؟
هوو_نینی_یار عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 2313 انشالله هرچی صلاح پیش بیاد اما فک کن این دختر بیاد ازدواج کنند چند سال بعد پسر پشیمون بشه بگه برو این دختر هم کسیو ندارع کجا بره خانم توروخدا اومد دختره بگو درس بخونه کار کنه برا خودش پسانداز کنه اونکه مادر ندار بهش بگه
پروموت مدیر استارتر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 2116 چقد حیوون ببین این اینطوری گفته ک انتشار جهاز و فلان نداشته باشید مگه میشه آدم خونه نداشته باشه چای ... نه خانواده دختره سرایدار هستن سالمند نگه میدارن واسه اون فکر کنم گفت من خونه ندارم چایی ندارم که پسفردا توقع هیچی نداشته باشیم
پروموت مدیر استارتر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 2116 انشالله هرچی صلاح پیش بیاد اما فک کن این دختر بیاد ازدواج کنند چند سال بعد پسر پشیمون بشه بگه برو ا ... دقیقا من خودم موافق همین چیزا هستم چون خودم هم درس خوندم و شاغلم
پروموت مدیر استارتر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 2116 چرا گریه کنی بخاطر بی کسی اون دختر؟ آره اسم مادره رو ننه فولادزره ذخیره کردم
هوو_نینی_یار عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 2313 نه خانواده دختره سرایدار هستن سالمند نگه میدارن واسه اون فکر کنم گفت من خونه ندارم چایی ندارم که پسف ... به نظرم خیلی بیشعورن سرایداری باشه حتما جایی هست که بشه مثل آدم صحبت کرد کاین حرفارو قشنگ تر بزننک ما توانایی نداریم خودتون میبینید نه مثل عقده ای ها رفتار کنه یا دختر ب پسرت میگفت یا دختر خودش بهت میگفت