2777
2789
عنوان

خاستگاری رفتن و استرسش

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 67 پست
اخی مادر بمیره برات دختر چقد کوچیکه

ما قصدمون این بود نشون ببریم ولی اینطوری که مادره صحبت کرد موندم چطور میشه استرس گرفتم از طرز صحبت کردنش 

تازه شماره مادربزرگه هم نفرستاد واسم من به دختر خانم پیام دادم شماره مادربزرگت رو واسم بفرست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته حرفت ولی فکر نکنم پیس اون زندایی هم زندگی خوبی. داشته باشه والا شوهر من ۳۱سالشهرهنوزم عقل ندا ...

درسته ولی نه برای ۱۶ساله حداقل یکی شون پخته باشه

یه صلوات برام می‌فرستی ؟مرسی مهربونم 💙🫂

اخی شما چی وضع مالی تون اوگیه؟

در حد اینکه خونه و ماشین داریم خودمم شاغلم 

وای اصلا خیلی خیلی حالم بد شد مادرش اینطوری حرف زد در حدی که دلم خواست گریه کنم ولی به زور خودمو کنترل کردم

انشالله هرچی صلاح پیش بیاد 

اما فک کن این دختر بیاد ازدواج کنند چند سال بعد پسر  پشیمون بشه بگه برو این دختر هم  کسیو ندارع کجا بره خانم توروخدا اومد دختره بگو درس بخونه کار کنه برا خودش پس‌انداز کنه اونکه مادر ندار بهش بگه 

چقد حیوون ببین این اینطوری گفته ک انتشار جهاز و فلان نداشته باشید مگه میشه آدم خونه نداشته باشه چای ...

نه خانواده دختره سرایدار هستن سالمند نگه میدارن واسه اون فکر کنم گفت من خونه ندارم چایی ندارم که پسفردا توقع هیچی نداشته باشیم

انشالله هرچی صلاح پیش بیاد اما فک کن این دختر بیاد ازدواج کنند چند سال بعد پسر پشیمون بشه بگه برو ا ...

دقیقا من خودم موافق همین چیزا هستم چون خودم هم درس خوندم و شاغلم

نه خانواده دختره سرایدار هستن سالمند نگه میدارن واسه اون فکر کنم گفت من خونه ندارم چایی ندارم که پسف ...

به نظرم خیلی بیشعورن 

سرایداری باشه حتما جایی هست که بشه مثل آدم صحبت کرد کاین حرفارو قشنگ تر بزنن

ک ما توانایی نداریم خودتون می‌بینید نه مثل عقده ای ها رفتار کنه یا دختر ب پسرت میگفت یا دختر خودش بهت می‌گفت