2777
2789

و صرقا عشق و علاقه واقعی میمونه

اخه میگن اولش همه عاشقن و هیجاناته

چند وقت بعد هنوز عاشق باشیم میفهمیم واقعیه

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂

میگن پنج سال 

بیشترین طلاق ها هم پنج سال اول هستند

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدود ۱ تا ۲ سال

بعدش دیگ سطح ترشح هورمون توی بدنت خواه ناخواه پایین میاد

دیگه عشق تموم میشه و تعهد و احترام شروع میشه

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

حدود ۱ تا ۲ سالبعدش دیگ سطح ترشح هورمون توی بدنت خواه ناخواه پایین میاددیگه عشق تموم میشه و تعهد و ا ...

چرا تموم بشه عشق🥺🥺

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂
چرا تموم بشه عشق🥺🥺

چون عشق وابسته ب ترشح اکسی توسین و دوپامین و سرتونین هست و وقتی که ترشح اینا تو بدنت قطع شه ب واسطه ی همسرت میشه گفت عشق آتشین تموم شده

احترام خیلی ارزشمند تر ، پخته تر و حتی زیباتر از عشقه

عشق بر اساس هیجانه ی روز میاد ی روزم میره ، ولی تعهد و احترام بر اساس منطقه و تا شما هستین اینم هست

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

ن دیگه ناموصا

😂😂شوخی کردم 

ولی اوایل تو فقط رفتار های خوب طرف مقابلت به چشمت میاد خیلی خوشت میاد ولی کم کم به مرور زمان دیگه رفتار های بدشم میبینی چشمات باز تر میشه ممکنه حتی ببینی با اون چیزی ک فکر میکردی خیلی فرق داره