2777
2789
عنوان

بعد طلاقم دیگه هیچ وقت اون آدم سابق نشدم 💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 54 پست
من که میدونم چرااا ، بخاطر اینکه راضیت کنه از مهریت بگذری که نخواد یه وقتی ضرری کنه

دقیقا منم همین بودم ازهمه چی گذشتم گفتم فقط طلاق بده که خود قاضی گفت ی چی بدی اونم اون موقع ی  سکه یک میلیون پول دادسال۹۰

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بخدا منم همینم اصلا محبت کسیو باور ندارم

اره دیگه باهات پرورش پیدا می‌کنه بزرگ میشه تا آخر عمر مادرشدن فرزندت ی حس آت فقط به اون خوبه مطمنی بچه اس 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دیگه باهات پرورش پیدا می‌کنه بزرگ میشه تا آخر عمر مادرشدن فرزندت ی حس آت فقط به اون خوبه مطمنی ب ...

الان ک ازدواج کردی شوهر فعلیت بهتر از اون هست؟

اون خودشم ازدواج کرده؟

دقیقا منم همین بودم ازهمه چی گذشتم گفتم فقط طلاق بده که خود قاضی گفت ی چی بدی اونم اون موقع ی سکه ی ...

حالا اینم چند وقت یبار میاد و میره که بخواد دل ببره اسی راضی بشه مهریشو ببخشه ، طفلی اسی هم فکر میکنه این آدم شده

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
کاشکی حداقل درک میکرد من دوسش داشتم و اذیت میشم🫠

اگه درک می‌کرد که واقعا دوسش داری که کار به اینجا نمی‌کشید 

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
الان ک ازدواج کردی شوهر فعلیت بهتر از اون هست؟اون خودشم ازدواج کرده؟

صددرهزار این بهتره    اره اونم بعد چندسال دوستم لوازم آرایش داره اتفاقی تو اهواز دیدم خلاصه خوش ولش گفت که راستی امید عروسی کرد دختر زشته فلان حالا نمی‌دونم اینو واسه دلخوشیم گفت یا چی خلاصه منم گفتم خوشبخت بشه من هنوز مجرد بودم جالب تر مامانش گفته بود بهشون بخاطر دوست پسرش ازپسرمون جداشد 

حالا اینم چند وقت یبار میاد و میره که بخواد دل ببره اسی راضی بشه مهریشو ببخشه ، طفلی اسی هم فکر میکن ...

نه ادم نمیشه عمرا الکی مگه اینکه واقعا بخواد اینم خیلی حرف کسی بخواد عوض بشه ی شبه متحول میشه