2777
2789
عنوان

بعد طلاقم دیگه هیچ وقت اون آدم سابق نشدم 💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 54 پست
آقایون راهشو بلدن خودشونو سرگرم کنن

درست نیست گفتنش

ولی ماهها گریه کردم

احساس میکردم جوانیم تباه شو

کلی امید و ارزو داشتم.

اما چاره چیه

باید بلند شد و زندگی کرد

با گریه و غم هیچی درست نمیشه

آقا هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواستم اونم مخالفت نکرد

عزیزم 

همه ی ما جدایی رو تجربه کردیم یا با ازدواج، یا عشق و... به خودت زمان بده، تو اگه توی اون زندگی خوشبخت بودی هیچوقت به طلاق فکر نمیکردی، بازم شرایط های بهتری سر راهت قرار میگیره اما اینو بدون این احساسات طبیعیه.

میفهمتت من هرکار میکنم خوب نمیشم عمیقا فقط سطحی

سعی کن روزانه در حد توانت قران با معنی بخون

حتی اگه شده نصف صفحه.

به خدا نزدیک شو.

حتما یه ورزش انجام بده روزانه و مرتب

آقا هستم

سلام‌مهربونم ن دیگ اونموقع باهاش دعوام شد دیگ خبری نشد

این وسط فقط تویی که خودتو داغون کردی کاش یکم به خودت اهمیت بدی، بخدا چند سال دیگه به این روزا میخندی خودتو از بین بردی 

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
بخدا منمتوام جداشدی؟

اره دوازده سال قبل الان۸ متاهلم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

این وسط فقط تویی که خودتو داغون کردی کاش یکم به خودت اهمیت بدی، بخدا چند سال دیگه به این روزا میخندی ...

کاش اون که رفته بود برای همیشه میرفت

اومدن رفتنش بیشتر منو داغون کرد

آخه چرد

تونستی فراموش ‌کنی؟

اره چون لیاقت اون همه مریضی وقت تلف کردن مو نداشت من ارزشمندتر ازاین حرف هام کسی بخواد منو خرد کنه بعدش هیچی نشدم مثل قبل هرکس بهم میگه دوست دارم میگم این ی چیزی میگه حتی شوهرم این همه واسمون تلاش می‌کنه دلم صاف نمیشه با کسی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

کاش اون که رفته بود برای همیشه میرفتاومدن رفتنش بیشتر منو داغون کردآخه چرد

من که میدونم چرااا ، بخاطر اینکه راضیت کنه از مهریت بگذری که نخواد یه وقتی ضرری کنه

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که