2777
2789

بچها خودم بالای یک ساله دارم با این برنامه کار میکنم و ماهانه +12م درآمد دارم بستگی داره چقدر زمان بزارید تا درامدتون بیشتر هم میشه😉😍

اول این برنامه که عکسش رو براتون میزارم رو دانلود میکنین و این کد رو حتما وارد میکنین در قسمت کد معرف👈🏻283171884👉🏻سریعا براتون ۱۵۰ هزارتومن پول واریز میشه حالا هم میتونین همین پولو برداشت کنین با کارتتون هم تو برنامه راه های کسب درآمد رو گذاشته که خودم مشغولم و فوق العاده راضی😍

زندگی به من آموخت، که همیشه منتظر حمله احتمالی کسی باشم که،به او خوبی فراوان کردم   هروقت بین دوتا انتخاب مردد بودی شیر یا خط بنداز...مهم نیست شیر بیاد یا خط،مهم اینه سکه وقتی داره رو هوا میچرخه میفهمی دلت میخواد:شیر بیوفته یا خط:)                                                          حتی وقتی مست بودمو همه چیو دوتا میدیدم تو برام یدونه بودی:))

برنامه کارنت 

تو این وضعیت بد گفتم کمکی کرده باشم خیلی از افراد که سن پایینی دارن و حتی سن بالاها به راحتی تو این برنامه به پول های فوق العاده بالایی رسیدن خودتون میتونین به راحتی ببینین

زندگی به من آموخت، که همیشه منتظر حمله احتمالی کسی باشم که،به او خوبی فراوان کردم   هروقت بین دوتا انتخاب مردد بودی شیر یا خط بنداز...مهم نیست شیر بیاد یا خط،مهم اینه سکه وقتی داره رو هوا میچرخه میفهمی دلت میخواد:شیر بیوفته یا خط:)                                                          حتی وقتی مست بودمو همه چیو دوتا میدیدم تو برام یدونه بودی:))