بچه ها من دو روز اول ماه رمضون افطار و سحر خوردم ولی کم مثلا دوتا دونه بامیه هم با چای میخوردم خیلیی کمتر از قبل امروز هم برای افطاری 2 تا دونه بامیه خوردم با 2 تا دونه خلال سیب زمینی سرخ کرده البته روغن کم و الان دارم قهوه میخورم اصلا هم گشنم نمیشه خودمو تو آینه دیدم چشمی میتونم بگم 1 کیلو کم کردم ،شما تجربه لاغری تو ماه رمضون؟
والا امروز تو آینه نگاه کردم و اعضای خانواده هم متوجه شدن تو همین یه روز خیلیی لاغرتر شدم چشمی میشه ...
🤦🏻♀️🤦🏻♀️توی وزن من و شما، ۱ کیلو اصلا معلوم نیس. مخصوصا چشمی. بهرحال، من بجات باشم لجبازی رو میذارم کنار. افق دیدت رو باز کن. با این روش ها، ماهیچه از دست و چربی ها میمونه سرجاش.باز هم هر جور ک راحتی. راهنماییام رو کردم. خوددانی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
توی چند وقت؟من ماه قبلم فستینگ گرفتم بدون ورزش دو کیلو کم کردم پرسیدم گفتن بیشتر از سه کیلو در ماه ن ...
در ۷ ماه. ک ۱ماهش رژیم رو رها کردم چون امتحانام شروع شده بود نمیتونستم گرسنگی رو تحمل کنم. و تقریبا هفته ای ۸۰۰ ، ۹۰۰ گرم کم میکنم. ک میشه ماهی ۳ کیلو تقریبا
اراده نه. با خودم لجباز نبودم. کلا قند حذفه. تا امروز لب نزدم ب بامیه یا زولبیا. خیلی قندشون بالاس.
منم اصلا هیچ شیرینی ای بجز همین یکی دوتا بامیه مصرف نکردم تو این ماه رمضان چون تو حالت عادی اصلا نمیخورم..هیچ شيرینی ای رو اصلا لب نمیزنم به قند و شکر الانم که میگم بامیه خوردم بخاطر کالریش هر وقت خوردم جای افطار حسابش کردم دیگه و بعدش افطاری نمیخورم فقط سحری یدونه میوه یا یه کاسه کوچیک اش بدون پیاز داغ و روغن و نون