2777
2789
عنوان

بچه هااا بیاید رژیم در ماه رمضان و لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 32 پست
والا امروز تو آینه نگاه کردم و اعضای خانواده هم متوجه شدن تو همین یه روز خیلیی لاغرتر شدم چشمی میشه ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️توی وزن من و شما، ۱ کیلو اصلا معلوم نیس. مخصوصا چشمی. بهرحال، من بجات باشم لجبازی رو میذارم کنار. افق دیدت رو باز کن. با این روش ها، ماهیچه از دست و چربی ها میمونه سرجاش.باز هم هر جور ک راحتی. راهنماییام رو کردم. خوددانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد که نه اصلاً مناسب نیستبطور طبیعی هفته ای یک کیلو باید کم بشه اگه بیشتر بشه که خیلی ضرر داره

شما کاملا صحبتاتون درسته عزیزم ولی من چون وزنم بالاست خیلی اذیتم چون گشنه هم نمیشم دیگه با این روال دارم میرم جلو

توی چند وقت؟من ماه قبلم فستینگ گرفتم بدون ورزش دو کیلو کم کردم پرسیدم گفتن بیشتر از سه کیلو در ماه ن ...

در ۷ ماه. ک ۱ماهش رژیم رو رها کردم چون امتحانام شروع شده بود نمیتونستم گرسنگی رو تحمل کنم. و تقریبا هفته ای ۸۰۰ ، ۹۰۰ گرم کم میکنم. ک میشه ماهی ۳ کیلو تقریبا

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️توی وزن من و شما، ۱ کیلو اصلا معلوم نیس. مخصوصا چشمی. بهرحال، من بجات باشم لجبازی رو م ...

ممنونم عزیزم میدونم شما کاملا درست میگید سعی میکنم رژیمم رو درست کنم بازم ممنونم ازتون🤍🤍🤍

شما کاملا صحبتاتون درسته عزیزم ولی من چون وزنم بالاست خیلی اذیتم چون گشنه هم نمیشم دیگه با این روال ...

خب منم وزنم بالاست گل قبلاً لااقل با وجود اضافه وزن هیکلم خوب بود الان واقعاً خوب نیست خیلی هم ناراحتم بابت این موضوع

ولی ارزششو نداره آروم آروم کم‌کن که مجدداً برنگرده

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

در ۷ ماه. ک ۱ماهش رژیم رو رها کردم چون امتحانام شروع شده بود نمیتونستم گرسنگی رو تحمل کنم. و تقریبا ...

خیلی خوبه

ورزش هم میکردین؟منم اصلاً تحرک ندارم بخاطر همین امتحانات

فقط توی اتاقم 

خب منم وزنم بالاست گل قبلاً لااقل با وجود اضافه وزن هیکلم خوب بود الان واقعاً خوب نیست خیلی هم ناراح ...

من یه زمانی سرتاسر چاق بودم. الانم چاقم. منتها از روبرو و پشت باریک شده کمرم. باسنم خیلی بد و بزرگ دیده میشه. از نیم رخ هم خیلی چاقم🤦🏻‍♀️

من یه زمانی سرتاسر چاق بودم. الانم چاقم. منتها از روبرو و پشت باریک شده کمرم. باسنم خیلی بد و بزرگ د ...

منم باسن و رانم بزرگه تازه شکم هم درآوردم بدبختی یکی دوتا نیست که🤦🏼‍♀️

الان هم که یمقدار وزن کم کردم کمرم خیلییی کوچیک شده اما باسن همچنان...

اراده نه. با خودم لجباز نبودم. کلا قند حذفه. تا امروز لب نزدم ب بامیه یا زولبیا. خیلی قندشون بالاس.

منم اصلا هیچ شیرینی ای بجز همین یکی دوتا بامیه مصرف نکردم تو این ماه رمضان چون تو حالت عادی اصلا نمی‌خورم..هیچ شيرینی ای رو اصلا لب نمیزنم به قند و شکر الانم که میگم بامیه خوردم بخاطر کالریش هر وقت خوردم جای افطار حسابش کردم دیگه و بعدش افطاری نمی‌خورم فقط سحری یدونه میوه یا یه کاسه کوچیک اش بدون پیاز داغ و روغن و نون