2777
2789

تموم رفیقام رو کنارگذاشتم و از همه گروهاشون ترک زدم

دیگه نمیخوام با مامان و بابام حرف بزنم

همه گروه و برنامه های اجتماعی و بیرون رفتن هم کنسل...

فقط خودم و خودم...

چرا؟ چون همشون باهام بدرفتارن، حسودن ، تو ذوق زنن، بی درکن ، و....

بنظرم ذهنم قراره خیلی ‌آروم بشه ، حس میکنم به خودم آرامش هدیه دادم🫠

لب این پنجره چندیست به جان آمده‌ایم ! به تماشاگه بی نام و نشان آمده‌ایم / ذره ای بهره نبردیم از عالم نکند ما فقط بهر تماشای جهان آمده‌ایم🌱💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كاري به متنت ندارم ولي ادم فقط خودشه و خداي خودش

دقیقا...

لب این پنجره چندیست به جان آمده‌ایم ! به تماشاگه بی نام و نشان آمده‌ایم / ذره ای بهره نبردیم از عالم نکند ما فقط بهر تماشای جهان آمده‌ایم🌱💔

همیشه اینجوری نیست خانواده ات بدشم خوبه

بعد اینکه انسان موجود اجتماعی با دوستای جدید اشناشو

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

منم همینجوری ام😭😭😭😭

ولی من از وضعیت خوشحالم 🫠

ولی من از وضعیت خوشحالم 🫠

این*

همینکه زود فهمیدی جای شکرش باقیه

چیو؟

همیشه اینجوری نیست خانواده ات بدشم خوبهبعد اینکه انسان موجود اجتماعی با دوستای جدید اشناشو

یکم تنهایی نیازه

تنهایی بهتر از با هر کسی بودنه منم ازین کارا کردم ولی بنظرم باید نگاه به خودمون داشته باشیم شاید یه ...

شاید..

ولی همیشه اونی که کوتاه امده من بودم...

اما دیگه بسه...

یه وقتا چون بلد نیستیم حرف بزنیم کوتاه میایم که اینم اشتباهه اگر بتونیم گفتگو یاد بگیریم خیلی هنره

شاید...