2777
2789

من اصلا آدمی نیستم که با پسرا سرو کار داشته باشم اینم قفلی زده رو من خیلی لاشیه تقریبا دو ماه پیش تو ی محل دیگه اینو دیدم بعد تهدیدم کرد ک گوشیتو میزنم اینا منم ریدم بهش مامور اومد فرار کردن با رفیقاش بود

الان دوباره منو دید با متور بود افتاد دنبالم گفت جون چ خوشگلی منم اعصابم خورد بود روزه بودم گشنم بود برگشتم گفتم سی.ک..تیر این پسره هم گفت ی بار دیگه فحش بدی میبرم می...😐😐😐من کاری بهش ندارم چرا اینجوری میکنه حرومی

نمیتونم ب کسیم بگم خانوادم خیلی چرتو پرتن کسیم ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اصلا ب کسی فحش نمیدم ینی کلا اصلا ادمی ک فحش بدم نیستم ولی بنظرم فحش بدتری باید بهش میدادی این ح ...

اره باید بهش فحش میدادم ولی اگه کاری میکرد چی؟آخه با همه پسرای محلمون رفیقه

وسط کلی بدبختی ی بدبختی دیگه درست کنم اصلا شرایط شکایتو اینارم ندارم

اره باید بهش فحش میدادم ولی اگه کاری میکرد چی؟آخه با همه پسرای محلمون رفیقهوسط کلی بدبختی ی بدبختی د ...

نمیدونم والا 

اینجا تو منطقه ما یکی اگ ب ی دختر چپ نگاه کنه چشماشو از کاسه در میارن نمیدونم چرا بقیه شهرا اینجوریه مثلا ی پسر چطور جرات میکنه ب رفیقاش بگه بریم مزاحم ناموس یکی بشیم 

آقا هستم
تهران پایین شهر همینه🤦🏻‍♀️همشون نه ولی ۹۰ درصد

این پسره اگ بلوچستان بود کمترین حالتش این بود ک زبونشو میبردین ک دیگه با ناموس فحش نده اینجا بخدا مثلا اگ دعوا باشه طرف زن همراهش باشه هیج کاریش ندارن مثلا درگیری طایفه ای هستن چند نفر میرن با تفنگ ک بزننش اگ زن همراهش بشه اگ دشمن خونی هم باشه چیزی نمیگن بهش میگن ناموس همراهشه 

آقا هستم

بگو فک کردی همه مثل تو بی پدر مادرن دستت بهم بخوره یجوری پارت کنم نفهمی چیکار کردی 

یه پسره ام منو خیلی تحدید میکرد حتی دنبالم میومد اون معتاد بود 

من به دوستم گفتم دوستم به شوهرش گفت دهنشو سرویس کرد دیگه طرفمم نیومد می‌گفت تا پا دارت میرم یا مال من میشی یا مال خدا 😂😂

این پسره اگ بلوچستان بود کمترین حالتش این بود ک زبونشو میبردین ک دیگه با ناموس فحش نده اینجا بخدا مث ...

یاخدا😂

داداش منم همینجوریه ولی خوشم نمیاد از داستان و دعوا چون ارزش نداره