2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به این پرده چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 21 پست

سلام خوبی ببخشید امکانش هست درمورد فرهنگیان ازتون سوال بپرسم اگه وقت دارید💓

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبی ببخشید امکانش هست درمورد فرهنگیان ازتون سوال بپرسم اگه وقت دارید💓

سلام عزیزم

بپرس ولی من سال ۹۸ رفتم دانشگاه و شرایط کنکور اون موقع تا الان فرق داشت

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

سلام عزیزمبپرس ولی من سال ۹۸ رفتم دانشگاه و شرایط کنکور اون موقع تا الان فرق داشت

مممنونم عزیزم نه درمورد کنکور سوال ندارم 💓 فقط خواستم بگم راضی هستی از انتخابت از کی مطمئن شدی این شغل مناسب تو هست با توجه به اینکه رتبت خوب بوده پس واقعا این رشته رو دوست داشتی میشه یکم از دلیل هات رو برام بگی💛💛

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

مممنونم عزیزم نه درمورد کنکور سوال ندارم 💓 فقط خواستم بگم راضی هستی از انتخابت از کی مطمئن شدی این ...

آها درسته

ببین تو اون شرایط برای من انتخاب خوبی بوده، من میتونسم حقوق دانشگاه شیراز بیارم با رتبه ام ولی میدونستم وکالت برای من نیست، روانشناسی هم دوست داشتم ولی خب میخوندم که ته اش باز بیام آزمون استخدامی بدم و بازم کارمند بودم دیگه درسته؟

پس این بهترین چیزی بود که میشد انتخاب کرد

از ساعت کاری و تعطیلی هاش واقعا راضیم، ابتدایی ها ۵ روز در هفته میرن سرکار ،دبیرها ۴ روز، تازه امسال کلا ۳ روز میرفتم

عید و دی ماهم کلا بیکار، از وسط اردیبهشت تا اول مهرم باز بیکارم

ببین از شغلهای کارمندی دیگه بهتره و فقط میشه با شغلی مقایسه اش کرد که مثلا دوبرابر این یا بیشتر درآمدش باشه

ولی اونقدرا هم کار آسونی نیست اونطور که به نظر میرسه، در هر حال باید مطالعه داشته باشی، روش تدریس بلد باشی ، با دانش آموز سر و کله بزنی و......

اگه دنبال درآمد خیلی بالا هستی یا سمت این شغل نیا یا در کنارش شغل دیگه ای داشته باش، اگر به درآمدش راضی هستی و به کارش علاقه داری انتخابش کن

منم خدا رو شکر ، نمیگم صد در صد راضی ام و نهایت آرزوم بوده نه، ولی به هر حال برای من خوب بوده

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

آها درستهببین تو اون شرایط برای من انتخاب خوبی بوده، من میتونسم حقوق دانشگاه شیراز بیارم با رتبه ام ...

مممنونم که وقت گذاشتین 💛💛 در نظر گرفتم حرفاتون شبتون خوش