2777
2789

امروز تاساعت یک و نیم مدرسه کلاس داشتیم اما 2 زنگ اخرو نداشتیم فرستادنمون خونه  منم بابام ماشینش خراب بود 5نفر بودیم اومدیم خونه البته من خونه خالم نزدیکه خونمونه کلید نداشتم مانمم خانه دار نیست رفتم خونه خالم و به مامانمم اونحا زنگزدم بعدش ساعت 3و نیم بابام اومد دنبالم منو اورد خونه رفت 

من مریض بودم سرما خوردم دیشب حالم وحشتناک بد بود دوتا قرص باهم خوردم یه ذره خواستم بخوابم و دقیقا نیم ساعت بعد بابام با عصبانیت شدید بالا سرم بود و دعوا که چرا خوابیدی درس نمیخونی و من دوستم گوشیم نبودش زنگ زده بود مامانم که سرکار بود گفته بود ک کلاس خصوصی داریم منو بفرسته مامانمم گفته بود ولش کن دوستم اصرار کرده بود ک مهمه کلاسه بابام اومده بود دنبالم و توی مکالمه دویتمو مامانم مامانم میاد میگه امروز ساعت چند تعطیل شدین دوستمم میگه زنگ اخر و نداشتیم و اینا اومدیم 

حالا بابام که بالاسرم بود گرفت تاجایی که تونست منو کتک زد و زد تو سرم که چرا خوابیدی و الان زنگ میزنم مدیرت تو مدرسه رو پیچوندی کلی حرف زد 

انقدر گریه کردم که حد نداره الان نمیدونم چیکار کنم دوستمم بهم گف هیچ وقت خانوادتو درک نکردم راستم میگه دیووونه شد دیگه حالا چی بگم بچه ها

هرگز کسی هر انچه ک میگفت نبود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا اونوقت مامان من همش میگه درس نخون استراحت کن البته چون مریضم مگه کلاس چندمی که باید همسدرس بخونی

17سالمه 

عصبانیتش بیشتر ازین بود که انگار من مدرسه فرار کردم درس رو بیشتر بهانه میکرد

ببین نمیشه کاری کرد سعی کن حداقل تو درس به جایی برسی تا مستقل شی

اره قبول اما با کدوم روحیه الان منی ک هیچ کاری نکردم امروز و اینطوری بهم عنگ میزنن چجوری برم درس بخونم 

من ۱۶ سالمه درس بخون مستقل شو وقتی الان وضیعتت اینجوریه دیگه بعد قراره چی بشه

هروز بدتر میشه شاید باورت نشه 

اره درس میخونم اما با چه روحیه ای ادامه بدم وقتی نمیزارن ادم حالش خوب باشه بشینه درس بخونه

اره قبول اما با کدوم روحیه الان منی ک هیچ کاری نکردم امروز و اینطوری بهم عنگ میزنن چجوری برم درس بخو ...

ببین همین خودش انگیزه است من خودمم جای کلاس دهمم میفهممم اما اگه نخونی چی بعدش که قبول نشی نمیدونی چقدر اوضاع بد میشه 

هروز بدتر میشه شاید باورت نشه اره درس میخونم اما با چه روحیه ای ادامه بدم وقتی نمیزارن ادم حالش خوب ...

دیگه چاره ای نیست من بچه طلاقم قلبم مشکل داره سرجنگ و اعصاب هایی که مامان بابام میکردن از این سن تیروییددارم ولی چاره ای جز درس خوندن ندارم

ببین همین خودش انگیزه است من خودمم جای کلاس دهمم میفهممم اما اگه نخونی چی بعدش که قبول نشی نمیدونی چ ...

خودمم کلاس دهمم

اره دیگه مجبورم بخونم 

دیگه چاره ای نیست من بچه طلاقم قلبم مشکل داره سرجنگ و اعصاب هایی که مامان بابام میکردن از این سن تیر ...

عزیزم ایشالله که خوب شی 

اره دیگه مجبورم