2777
2789

واقعا نمی‌دونستم چیکار کنم با کی صحبت کنم گفتم شاید خانمهایی نی نی سایت کار راه اندازکار منم راه انداختن چه معلوم..😶‍🌫️

من دوسال پیش به دوستم که خانم هستش اتباع بود سیم کارت دادم به نام خودم براش خریدم چون ازم خواست منم سر نون نمک نخواستم به کسی رو بزنه بهش دادم 

از قضا شوهرش خبر نداشت از این سیم کارت منم خبر نداشتم که شوهرش خبر نداشته ینی فک میکردم شمارشو کل خانوادش دارن ولی نداشتن الانم سیم کارت خاموشه دوستم یکساله استفاده نمیکنه.. حالا شوهرش اومده به من زنگ پیام میزنه که بیا سیم کارتتو به نام من بزن من برم پرینت تماسارو دربیارم پرینت تماسای خطی که به نام من بود ولی دست زنش بودو میگه انگار منم همچنین کاری نکردم و حالا تحدید می‌کنه که دادگاهی میشی چون به زن من سیم کارت دادی شلاق میخوریو این چرت پرتا حالا می‌خوام بدونم وکیل چی میگه ؟من برم خط خاموشمو بسوزونم ؟همون خطی که به نام کنه دست دوستم بوده چند وقت؟

از دِل برود همان که از دیده رَود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط کرده تهدیدت کرده آره برو بسوزونش خیلی کار خطرناکیه سیم کارت به نام خودتون دست هیچکسی ندیدن اونم افغانی که ایقد خطرناکه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بعدم یارو بهت زنگ زد بگو به جرم مزاحمت و تهدید ازت شکایت میکنم اگه اتباعم هستن و غیر قانونین که بگو ...

حتما میرم به اینا واقعا خوبی نیومده تا میای ثواب کنی کباب میشی

غلط کرده تهدیدت کرده آره برو بسوزونش خیلی کار خطرناکیه سیم کارت به نام خودتون دست هیچکسی ندیدن اونم ...

آرع عزیزم حتما میرم چشم🤍🤍

مرسی فداتشم آره مرتیکه مریضه فکرمو سعی میکنم درگیری نکنم آدمای بیکار الاف اینشکلین دیگه

نه نگران نباش بابا برو فردا صبح بسوزونش یبار دیگه ام زنگ زد بگو دارم صداتو ضبط میکنم اگه میتونیم واقعا ضبط کن بگو شکایتتو میکنم به جرم مزاحمت و تهدید

اخه به خودمون اعتمادی نیس افغانی اخه؟

من از اونایی بودم که یک موقعی میگفتم اینا هم انسانن فرق نذاریم بینشون ولی الان که میبینمشون یا فقط تو دلم تف لعنت میکنمشون چون خیلی ازشون ضربه خوردم این یک نمونه بود فقط

سیم کارته چی بوده ؟؟؟؟ اگه ایرانسل بوده بعد از 3 ماه که استفاده نکنه خودش میسوزه . نیمتونه ثابت کنه به نامه شماست .

مگر اینکه چند وقت یکبار روشنشن کرده باشه . بعدم داد و بیدا کن بترسونش . بگو زنگ میزنم کلانتری بیان ببرنت پررو شدن   

فهمیدم آرامش در زندگی از هرچیزی با ارزش تره ....