من باید بگم از معلم کلاس چهارمم خانم محبوبی آشغال امیدوارم یه جا جوابشو بدی معلم ورزش بودو شد معلم پایه چهارم بسیار بی اعصاب و خشن نصف بچه ها کلاسو با اون انگشتر عقیق تو دستش تو دهنی میزد پای تخته اگر بلد نبودی نصف بچه ها تا سالها ناخون جویدن داشتن من خودم تا نهم ادامه داشت ناخون جویدنم الان یکی از انگشتام هنوز فرم ناخونش یکم کجه سر ناخون جویدنام الان با رتبه بالا مهندسی... میخونم تو دانشگاه شیراز ولی هیچوقت از یادم نرفتی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا بعضیا از سرحسادت انقد راحت دل آدم ومیشکونن؟یعنی عدالتی هست همین حرف و یکی دیگه بهشون بزنه وهمین ...
بعضیا کارما پس نمیدن واقعا چون من مادر بزرگم خیلی در حقش تو زندگی ظلم شد همم میگن همه خواهر شوهراش که حق یتیماشو خوردن و مادر بزرگممو بیرون کردن دارن با پول خونه و مغازه پدر بزرگم کیف میکنن خیلی ام در اسایش مردن نمیدونم حکایت دنیا چیه
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^