2777
2789
عنوان

از کی متنفرینو دلتون باهاش صاف نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 42 پست

خونواده شوهرم 

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوم دادخواه 

مربی مهد که هر وقت بازی می کردم و شیطون بودم ستاره هامو می کند ولی برام مهم نبود ولی خب به من جایزه نمی رسید🥺😂

ولی به نظرم جایزه اصلی رو من بردم که در زمان خودم شاد و شنگول بود نه مثل بقیه دست به سینه بشینم و هیچی نگم 

عزیزمم منم امروز یکی ناراحتم کرد و باز این اتفاقا اومد تو ذهنم

چرا بعضیا از سرحسادت انقد راحت دل آدم ومیشکونن؟یعنی عدالتی هست همین حرف و یکی دیگه بهشون بزنه وهمین حس منوتجربه کنه؟

چرا بعضیا از سرحسادت انقد راحت دل آدم ومیشکونن؟یعنی عدالتی هست همین حرف و یکی دیگه بهشون بزنه وهمین ...

بعضیا کارما پس نمیدن واقعا چون من مادر بزرگم خیلی در حقش تو زندگی ظلم شد همم میگن همه خواهر شوهراش که حق یتیماشو خوردن و مادر بزرگممو بیرون کردن دارن با پول خونه و مغازه پدر بزرگم کیف میکنن خیلی ام در اسایش مردن نمیدونم حکایت دنیا چیه 

مادرم 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^