2777
2789
عنوان

شوهرم میگه لباس عید بچه ها رو تو بگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 40 پست
چه بداخلاق😶🙂البته منم تدریس میکنم با اینکه همسرم درآمد زیادی داره ولی منم اکثرا سعی میکنم با حقوق ...

انقد سر هر چیز اذیت کرده و بد دهن هست . حتی سر روابط جنسی هم دعوا می‌کنه بخدا فقط به خاطر بچه هام با این آدمم

صبح ساعت پنج پا میشم غذا میپزم کجا نصف ؟ یدونه ظرف نمیشوره

یا پول نده بهش یا نرو کلا 

حتی اگر وام برداری میاد میگیره ازت اینقدر شکنجه روحی میده بهت ک خودت بدی بهش

مجابش کن تا نمیری بری پولا برا خودته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها راه نجاتت اینه یه وام بگیری که مجبور شی هرماه قسط بدی. وامم بدی ماشینی چیزی به اسم خودت.

و الا هرچی زحمت بکشی خستگی سر کار ، بعدم بیای خونه کارای خونه و شوهر و بچه و غذا و مهمون داری و .... تمام زحمتتو باید دو دستی تقدیم شوهر کنی. اونم معلوم نباشه پولا خودشو کجا خرج میکنه

من توو زندگی خودم اصلا حساب من و تو نداریم ولی همسرم اصلا چشمش دنبال پول من نیست. اما شوهر شما اگر میبینی دیگه دارم از مسئولیت شونه خالی میکنه اولا که نذار اصلا متوجه بشه چقدر پول داری بعد م پولت رو برای خودت خرج کن برو طلا بخر منتهی پول نقد نگه ندار که چشمش دنبالش باشه، چیزی که میخری اگر خریدی یک میلیون بگو یک و نیم خریدم که مطمئن باشه چیزی از حقوقت نمیمونه که بخواد رووش حساب کنه 

مردشم نباید فوش بده بی احترامی کنه اون موقع بابد کار خونه هم نصف نصف بشه

خوب شد این نصف نصف شدن رو یاد گرفتید.

زندگیه. میدون جنگ که نیست. وقتی مرد داره صدش رو میزاره و کار میکنه و خرج میکنه واسه زندگی، چه اشکالی داره زن هم پولشو واسه زندگی خرج کنه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

منم امسال سال اولمه ک شاغلم ۶میلیون واسه دخترم لباس عید خریدم فرشارو خودم دادم قالیشویی ۲تومن شد ۱تومن دادم خشکشویی پتو بشوره بهش میگم بده میگ من ندارم الان تو هم نکن بزار بعدا میشوریم کارگر گرفتم ۱تومن بیاد خونه رو تمیز کنه الان چقد از حقوقم مونده واسه خودمم هیچی نخریدم تو قیافه هم هست همیشه واسه رفیقاش مدام بریز بپاش داره

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

اونایی که میان تز میدین زن و مرد نباید این حرفا رو داشته باشند، در نظر بگیرید شوهر استارتر مرد بی عاری هست و نرمال نیست وگرنه دیگه کل حقوقش علی القاعده نباید میرفت....آدم با آدم فرق داره، به این مرد یا پول نده یا کلا سرکار نرو...عادتش نده

چندین ساله که برام هیچی واقعی نیست، انگار همه چی تو توهمه....

اسی کل حقوقتو چرا به شوهرت میگی؟؟ لازم نیس گلم همه درامدتو بزاری شوهرت بفهمه که.

یه مبلغیشو بزار تو یه کارت جدا و رو نکن یا طلا بگیر نزار بفهمه. زن که نباید کار کنه خرج خونه بده که یا قسطای اقارو بده جای اینکه تشکر کنه ازش فوششم‌میده عجیبه.

چون همه رو براش رو کردی اونم هول ورش داشته 

خودش پولاشو چیکار میکنه که از شما میگیره؟؟؟

بعدم اینکه همینجوری بهش پول نده 

مثلا بر فرض خاست ازت بگیره شمام بگو این سه تومن یا شیش تومنو که میگیری فلان تاریخ بم برگردون بدهی دارم به مامانم یا به خاهرم یه چیزی بگو تا پولت برگرده بهت اینجوری هم کار میکنی خستگیت به تنت نمیمونه هم اینکه عزت و احترامت حفظه.

همین اقا اگه از خاهرش بخاد پول دستی بگیره همون خاهرش تاریخ براش مشخص میکنه که فلان تاریخ چک دارم بزن به کارتم. پس همینطور که حساب کتابشون با خونواده هاشون دقیقه واسه توام باید دقیق باشه