2777
2789
عنوان

زندایی بدجنسسس 😬😬😬

338 بازدید | 25 پست

زنداییم از بچگیم دورو بود تو ظاهر زبون باز ومهربون ولی درعین حال زهرشو میرخت .داییم طفلی این چندسال اسکلت شده (واقعا اسکلتا!!)موهاش همش ریخته از بس زنش اذیت می‌کنه .ما الان نزدیک۷سال خونه داییمو ندیدیم اصلن رو نمیده ولی همه مهمونیاروبا پررویی میومد من به عنوان خواهرزاده همیشه بی طرف بودم اما الان ازش متنفرم خیلی مامان بزرگم و خاله هامو اذیت کرده اما اونا به خاطر داییم و بچه هایش چیزی نمی‌گفتن که زندگیشون بهم نخوره وگرنه دلشون خونه .

مامان بزرگم خدایی خیلی مظلوه حتی روز مادر داییم تنها میاد الآنم  داییم گفته دیگه مهمونیارو نمایم ببخشید

آخه چرا انقدر ظالمه 

داییم دوشیفت کار می‌کنه خونرو به اسمش زده 

اما زند داییم واقعا عوضیه میخواد از خانواده جداش کنه

بعضی وقتا میام نی سایت بقیه آنقدر بد خانواده شوهرشونو میگن اما خانواده ما بخدا اینجوری نیست همیشه عزت و احترام میزاریم

بعضیا واقعا لیاقت خانواده شوهر خوب ندارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما از مسائل قبلش خبر نداری 

اینکه چی شده که زن داییت از همشون بریده 

ادما معمولا داستان رو از زبان خودشون تعریف میکنن و همه ادم مظلوم غصه ها هستن و طرف مقابل شمر 

اما ممکنه کامل برعکس باشه

البته من شناختی از ایشون ندارم ادمای بیخود هم کم نیستن 

اما منظورم اینه هیچوقت یک طرفه به قاضی نرو

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا همه بهت میپرن که به تو ربطی نداره دخالت نکنولی من بهت حق میدم ماهم همچین آدمی داریم ازش متنفرم

حق گفتی بخدا من بی طرف بودم اما الان که بزرگ شدم دارم روی واقعیشو میبینم 

شما از مسائل قبلش خبر نداری اینکه چی شده که زن داییت از همشون بریده ادما معمولا داستان رو از زبان خو ...

من طرف کس خاصی نبودم هرچی که با چشم خودم دارم میبینمو میگم چند بار تو بچگی فقط به خود من زهر ریخته 

کاملا شناختمش 

دور و بر ما هم ازین جور ادما هست، نمیدونم واقعا اینا میخان کجا رو بگیرن، چرا بدجنسی میکنن واقعا چطور با بدجنسی حالشون خوبه ...

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
یعنی شما ومامانت و مادربزرگت هی خوبی میکنید ولی اون بدجنسه ؟

عزیزم من خواهر شوهرش نیستم که بخوام خواهرشوهربازی دربیارم از روی هرچی که به چشم دیدم شناخت پیدا کردم 

هیچ وقتم تا الان پیش نیومده بود مادرم راجبش بد بگه جلوی ما 

اما خودم با چشم خودم میبینم  این حد از بدجنسی هیچ توجیحی نداره