2777
2789
عنوان

چند روزه بیمارستانم گشنمه

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 36 پست
من غرور دارم بهرحال باید یکم خودمو پیش خواهر برادر حفظ کنم شوهرم یه تومن بهم داد ولی چند بار بهم گفت ...

ب نظرت مشکل از خودته

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه عزیزم مشکل از منه

ناراحت نشو منظورم اینه تو سکوت مطلقی و بدون اینکه کسی بفهمه داری جان نثاری میکنی و از بقیه توقع کمک داری خوب بیان کن ی وقتایی غرورتو بذار کنار چون فقط مادر شما تنها نیست

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

باشه عزیزم مشکل از منه

عزیزم منظور ایشون اینه زیادی رودربایستی داری و‌ملاحظه میکنی ولی باز درکت میکنم چون منم مغرورم تا کسی خودش تعارف نکنه رو نمیزنم 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

تقصیر خودته نه زنداداشت. به شوهر زنگ بزن بگو پول بفرسته. نه به پدرت برادرت زنگ بزن بگو دارو خریدم پو ...

منم منظورم همینه ی وقتی ادم میگه وظیفمه ک در توانش باشه

ناراحت نشو منظورم اینه تو سکوت مطلقی و بدون اینکه کسی بفهمه داری جان نثاری میکنی و از بقیه توقع کمک ...

من چند سال پیش سرطان گرفتم چندین ماه شیمی درمان کردم مادرم مثل کوه پشتم بود کنارم بود الان نمیتونم از کسی دیگه بخوام از پول خرجی خودم میزنم براش

میشه برای سلامت نی نیم یه صلوات بفرستید 
من چند سال پیش سرطان گرفتم چندین ماه شیمی درمان کردم مادرم مثل کوه پشتم بود کنارم بود الان نمیتونم ا ...

ولی تو نباید بدنت ضعیف شه مادرتم به این امر راضی نیست

عزیزم منظور ایشون اینه زیادی رودربایستی داری و‌ملاحظه میکنی ولی باز درکت میکنم چون منم مغرورم تا کسی ...

نمیتونم 

کسی نمیدونه که شوهرم انقد توی فشار مالی قرار گرفته ،یه معامله کرد ضرر زیادی کرد نمیتونم بگم ورشکسته شده ، بخاطر همین بقیه تصور دیگه ای از وضعیت مالی من دارن

نونوایی نزدیک بیمارستان نیست یا نون فانتزی  یدونه نون بخر بخور     من باردار بودم ماه رمضون بیمارستان بستری شدم چون پرستارها سهم ناهار نداشتن غذامو خوردن بهم ندادن یادمه تا ساعت ۴ گرسنه گریه میکردم  اون موقع ماه رمضون هیچ اغذیه فروشی اجازه کار نداشت طفلک همسرم در کبابی ها و رستورانها رو زده بود یکی دلش سوخته بود یکم غذا داده بود   بارداریم هیچی دلم نمیخواست اما یک دقیقه گرسنگی رو نمیتونستم تحمل کنم اینو به دکتر گفتم گفت خیالت راحت تو پرونده نوشتم حتما بهت سریع غذا بدن   هیچ وقت اون پرستارها رو فراموش نمیکنم   یادمه به پرستار گفتم ناهارم رو بدید لااقل ی تکه نان بدید  با نفرت نگام کرد گفت بده از بیرون برات بیارن 

نونوایی نزدیک بیمارستان نیست یا نون فانتزی یدونه نون بخر بخور من باردار بودم ماه رمضون بیمارستا ...

والا نونوایی که نیست ولی یه بوفه داره اینجا که ساندویچ سرد و اینا داره مشکل اینه هیچی پول ندارم والا