2777
2789

دوستان گرامی لازمه بگم از روزای آخر اسفند خیلی خوشم میاد اما همینکه عید می‌شه کل شور و شوقم تموم می‌شه..

شما چطور

چیا خریدین برا عید

از خونه‌تکونی چخبر😁😁

منکه یدونه شلوار جین گرفتم برا عید و قراره یه شالم بگیرم و تمام

می‌آید،هر آنچه باید..🤍

وای منمممممم

عاشق الانم

فعلا هم چیزی نخریدم

باید با 4 5 تومن همه چی بخرم

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

خونه تکونی کردم خرید عید فقط کفش دخترم مونده 

برای سبزه و اینا هم که زوده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای منممممممعاشق الانمفعلا هم چیزی نخریدمباید با 4 5 تومن همه چی بخرم

میشه 

من دو تا بچه دارم یه دختر یه پسر نفری یه کت شلوار خریدن شد حدودا 4 تومن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

میشه من دو تا بچه دارم یه دختر یه پسر نفری یه کت شلوار خریدن شد حدودا 4 تومن

نه من پسرم خریداشو کرده خودم موندم

بعد چون لباس خونگی هام واقعا ته کشیدن ی کم امسال خرج زد بالا🤣🤣

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
نه من پسرم خریداشو کرده خودم موندمبعد چون لباس خونگی هام واقعا ته کشیدن ی کم امسال خرج زد بالا🤣🤣

من نمیخرم عید 

گرونه آخه 

فقط  بچه ها

نه من پسرم خریداشو کرده خودم موندمبعد چون لباس خونگی هام واقعا ته کشیدن ی کم امسال خرج زد بالا🤣🤣

بچه های من بزرگن البته 

پسرم 24 دخترم 15

وااای 

منم دقیقا مث شمام 

هر سال این روزا به بهونه های الکی میرم بیرون ، مخصوصا غروبا

که لابلای مردم باشم 

شور و شوقشونو دوست دارم 

با اینکه غم خیلی بزرگی امسال تو دلم دارم اما باز میرم  💔

آرومم میکنه 😞

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....