2777
2789
عنوان

حامله ام حالم از همه چی بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 90 پست

موز خوبه میگن ویار کم میکنه 

سیرابی هم میگن خوبه خودشم نشد آبش بخور فقط یا کسی برات بپز یا از بیرون بگیر بوش بهت نخور موقع پخت که بتونی بخوری

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
زنای حامله هم از تو چندششون میشه😅

عالیه

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از زنای حامله چندشم میشه

از خودت چندشت نمیشه که عضو سایت بارداری شدی؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
زنا کلا از تو چندششون میشه چه حامله چه غیر حامله🤣

خب حالا جو گیر نشو 

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

از خودت چندشت نمیشه که عضو سایت بارداری شدی؟

از تو بیشتر چندشم میشه 

از زنای حامله چندشم میشه

اخی

زنای حامله هم از تو چندششون میشه خوشبختانه حست دو طرفه است😎😁

تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره 🏔️                                           کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره❤️

از تو بیشتر چندشم میشه

چیکار کنم برات؟ هزینه روان پزشک بدم ببینه چرا خودت به خودت میگی... نخور؟ چون عضویت تو سایت بارداری و نفرت ازش معادل همینه.

عقده هاتو بالا بیار بعد باز قورتش بده تو جامعه نرو💙

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اخیزنای حامله هم از تو چندششون میشه خوشبختانه حست دو طرفه است😎😁

چ خوب خوشحالم 

چیکار کنم برات؟ هزینه روان پزشک بدم ببینه چرا خودت به خودت میگی... نخور؟ چون عضویت تو سایت بارداری و ...

سیک

حالا اولته رفته رفته حالت تهوعتم بیشتر میسه 

منم الان تقریبا ۱۰هفتم هیچی نه میتونم بپزم نه میتونم بخورم فقط اگه یکی دیگه یه چیزی آماده بیاره بزاره جلوم شاید بتونم بخورم 

که اونم همچین کسی نیس 😂😂