2777
2789
عنوان

حامله ام حالم از همه چی بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 90 پست
منم فقط دلم چیزای ترش و شور میخواد اما نمیدونم ربطی به جنسیت داره یا نه

تعداد صربان قلب ۷ یا ۸ هفته بگین حدس بزنم

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیارشور میگن پوست جنین رو تیره می‌کنه به نظر شما چقد صحت داره؟

مامان من سر خواهرم خیلیییی خیار شور خورد..

اصلا بدون خیار شور نمی تونست چیزی بخوره ولی خواهرم واقعا سفیده..

ربطی نداره به نظرم

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

همینو باید امتحان کنم🫠

رو بخاری بزار برشته بشه خیلی حال میده،

تو بارداری همین منو زنده نگه میداشت😄

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
از دیشب هیچی نخوردم یعنی دیشبم هیچی نخوردم تا الان با میوه زنده ام🤣

دکتر من گفت خرما بذار کنار تخت گاهی بخور؛ بعد متوجه شدم دقیقا همون باعث تهوعم میشه. کلا میوه و شیرینیجات کمی حالمو بد میکنه و چیزای شور و ترش خوبن. قبل از بارداری ذائقم دقیقا برعکس بود.

موز و سیب و میوه های مقوی بخور. انارم خوبه اگه پیدا کنی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
آره با مزه اسالبته به هیکلم ربط داره بیلر به بچه های لاغر زیاد نمیاد

ممنونم عزیزم 

پسر برادرم هیکلش خوبه نه لاغره و نه خیلی چاقه 

می‌خوام به عنوان عیدی براش لباس بخرم 

به نظرت پس همین خوبه بخرم براش؟

قیمتش هم 500 هست

تعداد صربان قلب ۷ یا ۸ هفته بگین حدس بزنم

مال جنین من صد و پنجاه تا بود. حدست چیه🤔

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بنظرم نی نی دختره چون من سر دخترم اینجوری بودم حتی در یخچال باز میکردم یجوری میشدم

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

از زنای حامله چندشم میشه 

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128.