2777
2789
عنوان

کی و چطوری متحول شدی

| مشاهده متن کامل بحث + 27874 بازدید | 1860 پست
الحمداللههمیشه رفتن تلخ نیست بلکه ممکنه آدم رو تا عرش ببرهثابت قدم باشید

عزیزی 😍❤

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. 💞{۱۴۰۳.۱۲.۸}💞 https://daigo.ir/secret/51158064435

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صلی الله علیک یا صاحب الزمان 

یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 

بابی انت و امی یا ابن الحسن 

خدایا شکرت 

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم 

الا بذکر الله تطمئن القلوب 

ما رو راضی به رضا و مصلحت خودت قرار بده 😭 

خدایا خودت بهتر میدونی دست خودم نیست هنوزم اشکام بی اختیار سرازیر میشه 

اگر دسته گلم بود امروز ۱۷ هفته میشدم و معلوم بود دختر دارم یا پسر 

خیلی سخته

خدایا خودت قلبم رو آرام کن و کمکم کن بهم صبر ببخش😭😭😭

یا صاحب الزمان ادرکنی آقا جانم 🥺🥀

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

عزیزم شما درست و بجا شروع کردیبقیه عزیزان همراهی نکردنقصد جسارت نداشتمهر کس قدمی برای اقا برمیداره خ ...

سلام عزیزم 

من اینجا بچه ها رو کم و بیش میشناسم 

می‌دونم که دوستای خودم تجربه شخصی شون گزاشتن ، و خودم هم همین طور 

منتها ما یک هدفی داریم که اون مهم هست 

که این هدف سرگرمی و صرف وقت در سایت نیست ...

و اون اینه که تنها اگر یک نفر 

فقط یک نفر از بین تقریبا ۳۰ هزار بازدید 

تلنگر بخوره و به خودش بیاد 

و راه خدا و امام زمان عج رو بگیره برای ما کافیه 

برای ما و هفت پشت ما ،منتها اگر خالصانه باشه و خدا بپذیره .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
دست خودم نیست خیلی تلاش کردم التماس خدا کردم دعام کن لطفا

ببین عزیزم نمی‌دونم چندسالته آدم یه رفتار یا اخلاقی رو ۲۰سال یا۳۰سال ۴۰سال همراه خودش داره نمیتونه یه روزه،یه ماهه بزار کنار 

زمان لازم داری عزیزم

صبور باش 

قطعا میتونی فقط باید تلاش کنی و ناامید نشی❤️

هروقت دوست داشتی باهام صحبت کنی من در خدمتم حداقل کاری که میتونم انجام بدم بهت قوت قلب بدم و نزارم ناامیدبشی

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓
سلام عزیزم من اینجا بچه ها رو کم و بیش میشناسم می‌دونم که دوستای خودم تجربه شخصی شون گزاشتن ، و خودم ...

احسنت

انشالله امام زمان به همه مون  نظر کنه

التماس دعا 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
یعنی خانوادتون کلا خدا و اسلامو قبول ندارن ؟؟ پوششون چطوره ؟؟

من منظورم این نبود

نماز و روزه و خمس و زکات ندارن وگرنه خدا رو قبول دارن

معمولی نه باز نه بسته

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
عزیزم شما درست و بجا شروع کردیبقیه عزیزان همراهی نکردنقصد جسارت نداشتمهر کس قدمی برای اقا برمیداره خ ...

یک نفر هم تلنگر بخوره ما کارمون رو کردیم

انشاالله که همگی عاقبت بخیر بشیم❤️

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
صلی الله علیک یا صاحب الزمان یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی بابی انت و امی یا ابن الحسن خدایا شکرت لا حو ...

الهی🥺❤️

حتما قسمت نبوده که بدنیا بیاد

انشاالله خدا بازم دامنتونو سبز کنه و یه نی نی تپل و ناز بهتون ببخشه

به دلتون صبر و آرامش بده❤️

بخاطر خانواده ای که داشتم (کاملا غیرمذهبی) کسی که در اون حد مذهبی باشه جلو نمیومدمن فرشته نیستم که ا ...

نگفتم با فرشته ازدواج کن که 😂

منظورم اینه بهتر بود عقایدتون نزدیک به هم باشه تا بعدا به مشکل نخورید مخصوصا تو این دوره که همه دارن از دین بر می گردن یه وقت می بینی ۱۰ سال دیگه ممکنه اصلا دیگه اسلامو قبول نداشته باشه 

الهی🥺❤️حتما قسمت نبوده که بدنیا بیادانشاالله خدا بازم دامنتونو سبز کنه و یه نی نی تپل و ناز بهتون ب ...

اسی این تاپیک اموزنده اس  ولی 112 صفحه رفته جلو 

هر صفحشو باز میکنی میبینی کلی متن کپی کردن فرستادن 

هی صلوات و و متنای کپی شده 

نمیگم بده ولی خب باعث شده من خواننده این تاپیک دیگ نتونم بخونم و ادامه ندم تاپیک رو 😐😐😐

میخوایم از تجربیات بقیه استفاده بشه ن اینکه هی متن کپی شده بخونیم 😑😑😑

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...

من برنگشتم زندگی برگشت از هفت سالگیم ادمای اطرافم دور زدن و این شد دیگه اولویت کسی نیستم مورد توجه کسی نیستم و گریه هام و زخم های روحیم شروع شد

بزرگترین تحول زندگیم اینه 

من موندم و خدا 

هعییی جز اون کسی بهم اهمیت نمیده با این حال بنده خوبی هم براش نیستم

اسی این تاپیک اموزنده اس ولی 112 صفحه رفته جلو هر صفحشو باز میکنی میبینی کلی متن کپی کردن فرستادن ه ...

سلام عزیزم 🌼

شما درست میگین 

مجبور بودیم برای اینکه تاپیک تو داغترین ها بمونه پست صلوات بزاریم 

از صفحه37 تا 58 داستان تحول کاربر ها هست مطالعه کنید 

با این صفحات اخر 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
نگفتم با فرشته ازدواج کن که 😂منظورم اینه بهتر بود عقایدتون نزدیک به هم باشه تا بعدا به مشکل نخورید ...

از انتخابم مطمئنم😙

میدونم سر چه سفره ای بزرگ شده و پدرومادرش چجوری تربیتش کردن

الحمدالله که مشکلی نداریم اگر سایر عزیزان مشکل نداشته باشن😅❤️