2777
2789
عنوان

کی و چطوری متحول شدی

| مشاهده متن کامل بحث + 27871 بازدید | 1860 پست
من زندگی ومتحول شدنم رومدیون لطف وعنایت اقا امام زمان عج هستماولین بار خوابی که توامضام توضیح دادم ر ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15712291/سوتی-وحشتناک-من

گزارش  زدی لایک صلوات  بفرستم 

آرزو مو زندگی می کنم😍خدایا شکر😍

میشه برا منم دعا کنید🙏🏻😭

قول میدم مشکلم حل بشه 

دیگه سمتِ هیچ راهِ اشتباهی نرم..

مگه متحول شدن نشونه نمیخواد

مگه دلگرمی نمیخواد

خب دعا کنید همین امشب یه نشونه ببینم 

یه معجزه برام رخ بده

بدجوری گرفتارم..🙏🏻😭

چشمان تو در آینه ی اشک چه زیباست.                    نرگس شود افسرده چو در آب نباشد.                        

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لطف خدارو همیشه تو زندگیم دیدم.  منم ناشکرم منم گاهی خیلی از خدا دور میشم اما خدا مهربونه.  هی میبخشه نعمت میده من گند میزنم.  هرچی به سرم اومده حاصل اعمال خودمه.  

شما خیلی پاک هستید خیلی.  خوشبحالتون. تا بحال هیچ خواب صادقه ای ندیدم.  دلم ناآرومه.  به یه مشکلی برخوردم که باز خودم باعثشم.  شمارو به امام زمان قسم دعام کنید این مشکل برطرف بشه 

ببین عزیزم نمی‌دونم چندسالته آدم یه رفتار یا اخلاقی رو ۲۰سال یا۳۰سال ۴۰سال همراه خودش داره نمیتونه ی ...

ممنون عزیزم ۳۳سالمه خیلی دیشب با امام زمان حرف زدم ولی منم زنم احتیاج دارم به ی مرد واقعی خدا خودش کمکم کنه

ممنون عزیزم ۳۳سالمه خیلی دیشب با امام زمان حرف زدم ولی منم زنم احتیاج دارم به ی مرد واقعی خدا خودش ک ...

بله عزیزم درک میکنم 

ان شاالله کم کم همه چیز درست میشه❤️

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓
من برنگشتم زندگی برگشت از هفت سالگیم ادمای اطرافم دور زدن و این شد دیگه اولویت کسی نیستم مورد توجه ک ...

دقیقا منم همینطور. همیشه میگم دلبسته ادمایی شدم ک موندنی نبودن. دلبسته  چیزایی شدم ک فانی  بودن. . همیشه بد دیدم. خوبی کردم بازم بد دیدم. هیج وقت دیده نشدم.  الان تو تنهاییام غرقم. با خدای خودم.  هیج کسی رو ندارم. هر کی اومد سمتم برای منفعت خودش بود کارش ک تموم شد کلا از زندگیش بلاکمون کرد.

شوهر من بهم دروغ میگه در حدی ک حرف راست نمیتونه بزنه خیانت میکنه کاش منم اینقدر امام زمانی بشم ک ذره ...

هعی . همسر منم همینجوره. کلا زندگیشم ب دروغ بنا کرد. اومد خاستگاری گفتن خونه داره ماشینم پول جمع کرده میخره . ما ن خونه ای دیدیم ن پولی ک باهاش ماشین بخره.

هعی . همسر منم همینجوره. کلا زندگیشم ب دروغ بنا کرد. اومد خاستگاری گفتن خونه داره ماشینم پول جمع کرد ...

شوهر من کاش فقط مشکلش دروغ گفتن بود دیشب منو پیچونده خونه نیومده شبی میگم چرا خونه نیومدی باز مثل بچها قعر کرده گوشی خاموش کرد و رفت

تو گوگل سایت منتظر، استاد شجاعی، ایتای استاد شجاعی رو سرچ کن. صحبت های ایشون خیلی کمک کننده ست. ان ش ...

ممنونم😘

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

سلام 

لطفاً میشه برای شفای حسین کوچولوم دعا کنید ممنونم

گر تو برانی به که روی آورم                                            اللهم عجل لولیک فرج بحق زینب کبری سلام الله علیه