2777
2789
عنوان

کی و چطوری متحول شدی

| مشاهده متن کامل بحث + 27876 بازدید | 1860 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو ماه رمضون شب های قدر رفتم مسجدی که به نامم بود 

اونجا دلم ریخت 

نیت کردم بخاطر اسمم چادری بشم 

و از همون موقع چادر سر کردم و الان ۸سال گذشته از این ماجرا

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
یعنی کلا روسری نمی پوشیدی ؟

نه نسبت به قبل که خیلی محجبه بودم تغییر کرده بودم مانتو کوتاه میپوشیدم و موهام زیر روسری نبود

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓
شوهر من بهم دروغ میگه در حدی ک حرف راست نمیتونه بزنه خیانت میکنه کاش منم اینقدر امام زمانی بشم ک ذره ...

ببین عزیزم به نظر من نباید شوهرت واست مهم نباشه 

باید اولویت نباشه یعنی ما نباید یه جوری زندگی کنیم که فقط به شوهر فک کنیم 

بشین باخودت فکر کن واقعا چرا اومدیم توی این دنیا 

دنیا با این همه عظمت فقط واسه خوردن و پوشیدن و خوابیدن به وجود اومده ؟قطعا هدف دیگه ای داشته 

تجربه من میگه وقتی خیلی پیله چیزی هستی اذیت میشی وقتی رهاش میکنی برعکس میشه 

فقط باید واقعا رها کنی و فقط زبونی نباشه 

من وقتی وابسته همسرم بودم و فکر و ذکرم فقط اون بود ازم فاصله می‌گرفت وقتی من عوض شدم کاملا تغییر کرد

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓
یادم میکنید؟ ؟؟😭😭😭اسمم زینب هستش و ۳۵سالمه ومجردم و بیکارم اینجا همسنوسالام دنبال عروس میگردن برا ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دبگه نمیدونم با چ زبونی از خدا بخوام گفتن نماز شب دیدم تو قرآن هم قسم خورده شده خوندم ولی😔الان هم ...

با زبون خودت 

مشکل تو اینه که تردید داری که خدا نمیتونه حاجتت رو برآورده کنه

این مشکلت رو حل کنی دیگه همه چیز انشاالله اوکیه

السلام علیک یا صاحب الزمان.🌸🌸🌸🌸🌺🌺🌺🌺🌺🪷🪷🪷

این تاپیک می تونست خیلی تاپیک خوب ومفید و  پر مغزی باشه

متاسفانه 

پررررر از کپی پیست از سایت هاست

همه ی ما گوگل داریم

به همه ی این ها دسترسی داریم

کاش تجربیات شخصیتونو می نوشتین

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
من كاملا مذهبى هستم ولى تاپيك هاى مذهبى انقدر طولانى مينويسين اصلا نميشه استفاده كرد ٤ تا پست مفيد و ...

احسنت

فقط میخوان پست بزارن صفحه بره جلو

در صورتی که اگه تاپیک مفید باشه و جامع

ادم واقعا استفاده می کنه

در صورتی که وقتی اینجوری بابا شدبا اینکه خیلی من مایلم یه چیزی از نظر معنوی بهم اضافه بشه

چون می دونم الکی فیط صفحه میخوان ببرن جلو

تاپیک  رو باز نمی کنم

الان من ۲۰ صفحه تاپیک رو پس به پست خوندم.غیر از پست اول استارتر

بقیه همه یا کپی کردن‌یا سلام دادن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮