2777
2789
عنوان

نتیجه سونوی واژینال

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 29 پست
نه عزیزم اوضاع خراب نیست فکر کنم ضخامت آندومتر برای روز ۹ پریودی کمه در کل فقط خدا باید بخواد من ۳۱ ...

والا با اینکه 39 سالمه ولی کمتر از یه دختر بچه در این موارد اطلاعات دارم

تازه از دیروز معنی فولیکول و آندومتر و ... رو فهمیدم اونم دارم از اینترنت کم کم متوجه میشم

من نمیدونستم کی باید مراجعه کنم اصلا

بلافاصله بعد اتمام پریودیم رفتم روز 8 بود در واقع

دکتر سونگرافی گفت روز 14 باید میومدی

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

والا جلوگیری ندارمهنوز با رابطه نتونستم ارتباط برقرار کنم 3.5 سال کابوس بوده این موضوع برا من مث بچه ...

خدا کمک میکنه نگران نباشید همه چیز درست میشه

فکر کنم برای بررسی تخمک گذاری نزدیک وسط سیکل بهتره ولی برای چکاپ روز ۵ و ۶ پریودی. حالا هم پزشک تون راهنمایی میکنه نگران نباشید و به هیچ چیز فکر نکنید  ورزش هوازی توی تخمک گذاری موثره اگر میتونید هر روز پیاده روی تند داشته باشید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا با اینکه 39 سالمه ولی کمتر از یه دختر بچه در این موارد اطلاعات دارمتازه از دیروز معنی فولیکول و ...

ببین عزیزم من نگاه کردم صدبارم این سونو واژینال انجام دادم 

فولیکول هات خوبه من خودم مشکل دارم میدونم فولیکول زیر ۱۰ مشکل ساز هستش ولی لزشما بالای ۱۰ تازه گفتید روز ۹ رفتید کاملا طبیعی 

همچی رو بسپار بخدا.

منم از بچه داری میترسیدم خیلی.مخصوصن از نوزاد

ولی همیشه یادت باشه

ترسها مانع پیشرفتن.باعث میشن درجا بزنیم.

باهاش مقابله کن

بعد پریودی ی شب درمیون اقدام کن 

بچه داری زیادم سخت نیست.فقط صبر حصله زیاد میخاد

حتمن از پسش برمیایی

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
سلام عزیزم خوبین تاپیک های رژیم تون رو دیدم قفل بودن نتونستم اونجا ازتون راهنمایی بخام چطور وزن کم م ...

سلام عزیزم 

من پرخوری عصبی داشتم 

سال 1400 وزنم 57 کیلو بود بعد از ازدواج دچار بحران روحی شدم و شروع کردم پرخوری

شهریور 1403 من 73 کیلو شدم

از مهرماه شروع کردم رژیم رو خیلی خیلی سرعت لاغریم کم بود 

از آذر ماه قند مصنوعی رو به طور کامل حذف کردم و باشگاه هم می رم

ماه رمضان وزنم تا 63 کیلو اومد پایین دوباره دچار پرخوری عصبی شدم و تا 67 رفت بالا

از اواخر فروردین دوباره شروع کردم و الان 64.3 هستم

کاهش وزن پروسه طولانی هست خصوصا برای آدمایی مث من که شکمو نیستن و خوش غذا هم نیستن فقط وقتی روح و روانشون بهم میریزه با خوردن آروم می گیرن

از مهر ماه که شروع کردم 8 کیلو کاهش داشتم آهسته بوده حتی رو 66 2 ماه استپ داشتم با شوک ماه رمضون تونستم 66 رو بشکنم

پیشنهاد من اینه اولا استایل و سبک زندگیتون رو بشناسید ببینید دلیل افزایش وزنتون چی بوده و هست با اصلاح همون پیش برید

آدم میتونه چند ماه گشنگی بکشه ورزش کنه و لاغر هم بشه ولی حفظ این شرایط کار بسیار دشواریه

پیشنهاد میکنم دلیل افزایش وزنتون رو شناسایی کنید با کنترل دلیلش در کنارش رژیم مناسب و غنی از پروتئین و سبزیجات با قند کم رو همراه با فعالیت بدنی حد اقل پیاده روی و رقص داشته باشید

تا بتونید به وزن مناسبتون برسید

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

سلام عزیزم خوبین تاپیک های رژیم تون رو دیدم قفل بودن نتونستم اونجا ازتون راهنمایی بخام چطور وزن کم م ...

سوالی بود در خدمتم عزیزم

خوشحال میشم

سلام عزیزم من پرخوری عصبی داشتم سال 1400 وزنم 57 کیلو بود بعد از ازدواج دچار بحران روحی شدم و شروع ک ...

مرسی عزیزم از راهنماییتون 

چقد وزن بالا پایین کردین 

ولی مشخصه که با اراده هستین 

من خیلی وقت بود ۶۸کیلو بودم بعد عید ۷۰ شدم 

قصد لاغری نداشتم ولی یه اتفاق ناراحت کننده افتاد بعدش مریض شدم چیزی نمیتونستم بخورم یا بی میل میخوردم 

۴کیلو در عرض دو هفته کم کردم 

رفتم رو ترازو دیدم ۶۶شدم واقعااا کیف کردم 

از اون به بعد نهار رو حذف کردم کالری شماری میکنم 

ولی وزنم هنوز ۶۶یا ۶۷ هس 

قدم ۱۶۰هس دکتر گفته چون تنبلی تخمدان هم دارم باید ۶۰یا نهایت۶۲ بشم 

از صب تا شب چیزی نمیخورم برنج کم میخورم شیرینی حات هم زیاد نمیخورم ولی تحرک هم ندارم 

بنظرتون چیکار کنم که بتونم به وزن دلخواهم برسم 

♡
عزیزم یه سوال دیگه برنامه رژیم ماچا چطور بود؟

برا رهایی از استپ وزنی رژیم فست یا زیگزاگی همیشه جوابه

یا چند روز فست باش که بدنت بهش شوک وارد بشه و یا یه روز پرکالری مصرف کن یه روز کم کالری اینطوری بدنت دچار شوک میشه و خارج میشه از استپ

+رژیم ماچا کاملا سفره خانواده است من دوره 3 ماهه گرفتم مهم همون کالری روزانه است که نباید از 1200 بزنه بالا غذاها همون چیزی هستن که تو سفره خانواده مصرف میکنیم فقط مقدارش مهمه