2777
2789
عنوان

نتیجه سونوی واژینال

233 بازدید | 29 پست

سلام دوستان من 39 سالمه 

میخوام برای 6 ماه بعد اقدام به بارداری کنم بنظرتون نتیجه چطوره خیلی نگرانم، خیلی تعلل کردم برا بارداری، 4 سال واژینیسموس بودم.

فعلا به دکترم نشون ندادم ممنون میشم اگه سر در میارین راهنمایی کنید.

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

نتیجه ی سونوی واژینالم به این صورت هست، هنوز به دکترم نشون ندادم بنظرتون شرایطم چطوریه؟

شكل ، اندازه و اکوژنسيته رحم نرمال مي باشد .

ابعاد رحم در برش ميدساژيتال 69*42 mm اندازه گيری شد . 

حدود آندومتر محو بوده و ضخامت دو لايه آندومتر 3.8 mm اندازه گيری شد .

تخمدانها نمای سونوگرافيک طبيعي دارند.

ابعاد تخمدان راست 28*19 mm و تخمدان چپ 28*18 mm اندازه گيری شد. 

تعداد 6 - 7 فوليكول در تخمدان راست به قطر بزرگترين 10mm ديده مي شود

تعداد 4 فوليكول در تخمدان چپ به قطر بزرگترين 11.5mm ديده مي شود. 

کيست حاوی ذرات اکوژن به قطر 12mm در محل سرويكس مشهود است 

مقدار کمي مايع آزاد لگني حاوی ذرات اکوژن در ف ضای کلدوساک خلفي رويت گرديد.

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا شش ماه دیگه اقدام میکنی؟

اضافه وزن دارم باید از بین بره...

سونو روز چندم پریودی بوده

2 روز بعد پریودی

روز 9 چرخه نوشته

اما من بودم اقداممو میکردم رژیمم رعایت میکردم .فرصتامو از دست نمیدادم.بس که عجولم

خیلی می ترسم

3.5 سال واژینیسموس بودم تازه یک ماهه تونستم از پسش بر بیام

35 سالگی هم ازدواج کردم

کلا فرصت سوزی زیاد داشتم

واقعا استرس دارم

دیروز دکتر بهم گفت زندگیت رو فدای درس و کارت کردی الکی 

مامانم همیشه میگفت زودتر ازدواج کن کی میخوای بچه بیاری کله ام باد داشت نمی فهمیدم فک میکردم همیشه سرحال و جوونم

الان واقعا کم آوردم...

خیلی می ترسم3.5 سال واژینیسموس بودم تازه یک ماهه تونستم از پسش بر بیام35 سالگی هم ازدواج کردمکلا فرص ...

بد به دلت راه نده منم ۳۳ ازدواج کردم.اما از همون اول جلوگیری نکردم گفتم هرموقع اومد خوش اومد.انشالله که خدا لهت هرچی میخوای بچه بده گلم

بد به دلت راه نده منم ۳۳ ازدواج کردم.اما از همون اول جلوگیری نکردم گفتم هرموقع اومد خوش اومد.انشالله ...

منم جلوگیری نکردم... 

چون رابطه ای نداشتم واژینیسموس بودم :)))

بد به دلت راه نده منم ۳۳ ازدواج کردم.اما از همون اول جلوگیری نکردم گفتم هرموقع اومد خوش اومد.انشالله ...

انشالله هر چه زودتر دامنتون سبز بشه...

من از بزرگ کردنشم میترسم

میگم شیر بپره گلوش من چکار کنم

گریه کنه چکار کنم

پر از ترس و اضطرابم

برا همین هی عقب میندازم

شما از فولیکول اینا سر در میارید؟

من الان اوضاعم خرابه با اون تعداد فولیکول؟

نتیجه ازمایش هورمونم نیومده تا جفتش رو به دکترم نشون بدم

انشالله هر چه زودتر دامنتون سبز بشه...من از بزرگ کردنشم میترسممیگم شیر بپره گلوش من چکار کنمگریه کنه ...

چقدر سخت بوده برات عزیزم.الان اگه مشکلت حل شده پس لذت ببر از رابطه

خخخخ منم خیلی ازاین فکرا میکنماا .میگم اگر خیلی گریه کرد نذاشت بخوابم چی؟

اگر تب کنه چیکارش کنم؟

چه حوری ببرمش حموم ؟

و....

باارزوی بهترین ها برات.

شما از فولیکول اینا سر در میارید؟من الان اوضاعم خرابه با اون تعداد فولیکول؟نتیجه ازمایش هورمونم نیوم ...

نه عزیزم اوضاع خراب نیست فکر کنم ضخامت آندومتر برای روز ۹ پریودی کمه 

در کل فقط خدا باید بخواد من ۳۱ ازدواج کردم ۳۴ فهمیدم دچار یائسگی زودرس شدم ۳۵ خودبخود و طبیعی و بی هیچ دارویی باردار  شدم. همه چیز دست خداست ۶ ماهم صبر نکن از همین الان جلوگیری نکن

نه عزیزم اوضاع خراب نیست فکر کنم ضخامت آندومتر برای روز ۹ پریودی کمه در کل فقط خدا باید بخواد من ۳۱ ...

والا جلوگیری ندارم

هنوز با رابطه نتونستم ارتباط برقرار کنم 3.5 سال کابوس بوده این موضوع برا من 

مث بچه نوپا دارم راه می افتم خدا میدونه کی بتونم مث یه خانم واقعی با این موضوع کنار بیام