2777
2789
عنوان

بیایید عکس گربمو بزارم 😂😂

128 بازدید | 12 پست

سلام بر شیطان که فهمید انسان چه موجودیه سجده نکرد 🍃🌱 در کشوری که امام های مرده از انسان های زنده پولدار تر هستن ن فقر از بین می رود و ن اندیشه ایی رشد میکند 🙂 از خدایی که اشرف مخلوقاتش انسانه انتظار بیشتری نمیره ✌️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا dsh هستن گربه ی بومی هستن پولی نیستن

اهان منم گربه هارو دوست دارما ولی طرفای ماهمه جا پرازاینه تند تندم بچه دارمی شن مابهشون غذامی دیم ولی خونه بیاریم می کشنمون😁

🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
چرا شبیه علامت تعجبه🤣🤣🤣😍

بابا وای نمیسه ازش عکس بگیری

سلام بر شیطان که فهمید انسان چه موجودیه سجده نکرد 🍃🌱 در کشوری که امام های مرده از انسان های زنده پولدار تر هستن ن فقر از بین می رود و ن اندیشه ایی رشد میکند 🙂 از خدایی که اشرف مخلوقاتش انسانه انتظار بیشتری نمیره ✌️

بابت اینا پول می دین؟

ن من اینو از خیابان پیاده کردم واکسن زدم آوردم. میگن گربه رو باید ب سرپرستی گرفت نباید خرید

ن من اینو از خیابان پیاده کردم واکسن زدم آوردم. میگن گربه رو باید ب سرپرستی گرفت نباید خرید

هر کسی یه نظری داره خیلیا هم میگن dshها شلوغکارن مناسب خونه نیستن ،پرشین ها آرومن برا تو خونه گزینه بهترین 

هر کسی یه نظری داره خیلیا هم میگن dshها شلوغکارن مناسب خونه نیستن ،پرشین ها آرومن برا تو خونه گزینه ...

دقیقا درسته  کاش پرشین می آوردم. ماله من دی اس اچ و نره خیلی‌ اذیت می‌کنه. و ب شدت باهوش 

بابت قیمت هم میگن طوله کشی میشه هرکس هم یک قیمت میده 

دقیقا درسته کاش پرشین می آوردم. ماله من دی اس اچ و نره خیلی‌ اذیت می‌کنه. و ب شدت باهوش بابت قیمت ه ...

توله کشی و این حرفا رو قبول ندارم

نرخ زاد و ولد گربه ها بالاست ،گربه ی خیابون که زاییدنش نفعی به کسی ندارن هم سالی سه چهار بار و هر بار چهار پنج تا میزاد تا دو ماهگی شیر میده بعد طردشون می‌کنه حتی توله هاشم رو میزنه تا مستقل بشن

همین چرخه هم برای حیوانات نژاد دار رخ میده با این تفاوت که بعد از شیر گرفتن بچه های اونا فروخته میشن

توله کشی و این حرفا رو قبول ندارمنرخ زاد و ولد گربه ها بالاست ،گربه ی خیابون که زاییدنش نفعی به کسی ...

خودت گربه داری؟ اگر داری چه نژادی!؟

خودت گربه داری؟ اگر داری چه نژادی!؟

من حیوانات رو دوست دارم به سگ و گربه های بیرون غذا میدم ولی وقت و توان و حوصله نگهداری حیوان خونگی رو ندارم

همین غذا دادن به حیوانات بی سرپرست هم میگن کار خوبی نیست ولی آدم دلش نمیاد حیونها گشنه بمونن