2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر، چون از بدو ورود من به خانواده ون هر کارو رفتارم رو کلی تحلیل و بد برداشت میکردم وفکر میکردن من باهاشون دشمنی دارم و اومدم پسرشون رو بدزدم.

الان رابطه م باهاشون فقط سه یا چهار بار در سال رسیده.

خیر، چون از بدو ورود من به خانواده ون هر کارو رفتارم رو کلی تحلیل و بد برداشت میکردم وفکر میکردن من ...

یه بار تو مهمونی بزرگه اومد پیشم بشینه خیلی اتفاقی مادرشوهرم رو دیدم که چش و ابرو کرد بیچاره سریع بلند شد رفت یه جا دیگه نشست. قبلا خیلی سعی میکردم دوست باشیم باهم یه مدته ول کردم بدتر شده همه چی

یه بار تو مهمونی بزرگه اومد پیشم بشینه خیلی اتفاقی مادرشوهرم رو دیدم که چش و ابرو کرد بیچاره سریع بل ...

از چه لحاظی بدتر شده؟

خدا به داد مادرایی برسه که بین بچه ها اختلاف میندازن. چطور قراره جوابگو باشند.

یعتی اوایل من مدیریت میکردم چون شوهرمم بخاطر یه سری چیزا رابطش با پدر و مادرش خوب نبود یه حرفی یا تیکه ای مینداخت مادرش سریع آتیشی میشد من آرومش میکردم تا اینکه روابط بهتر شد. یه مدته انقدر دل شکوندن دیگه کاری ندارم ولی اصلا این موضوع به بچه ها مربوط نیست تازه تاره دارم میبینم رفتارشون تغییر کرده با اون سن کمشون محلم نمیذارن 

از چه لحاظی بدتر شده؟خدا به داد مادرایی برسه که بین بچه ها اختلاف میندازن. چطور قراره جوابگو باشند.

چون ازم کوچیکترن به چشم خواهر کوچیک نگاشون کردم تو انواع مناسبت ها کادو و اینا حتی میبردمشون بیرون. رابطشون رو با شوهرم خییییلی بهتر از قبل کردم. یه مدته کلا نه زنگی نه سر میزنن نه حتی وقتی میریم خونشون حرف میزنن با آدم. چون اشاره مادرشوهرم رو تو مهمونی دیدم احساس میکنم اون به هم میزنه 

بعد مادرشوهرم یه مشکل بزرگی که داره با من یا شوهرم سر یه چیزی بحثمون میشه میره سیر تا پیاز برا دخترا تعریف میکنه یکیش ۱۷ سالشه یکیش ۲۰. دیگه طوری شده میخوایم درمورد یه چیز جدی صحبت کنیم سریع میپرن وسط حرفمون