2777
2789
عنوان

مراحل خواستگاری تا عقد

349 بازدید | 42 پست

سلام وقتتون بخیر 

ما برا داداشم برا یه دختر خانم رفتیم خواستگاری!!

اولین جلسه منو مامانم رفتیم

بعددو روز زنگ زدیم واجازه خواستیم برا بردن داداشم وجلسه دوم شیرینی خریدیم ومنو مادر وداماد رفتیم

داداشم پسند کرده اما چون غریبه هست وهیچ اشناییتی نداریم خیلی نگرانیم 

من همین یه داداشو دارم وخواهر ندارم ویاد ندارم واز مراسمات سردر نمیارم 

میشه لطفا بگین اگه اونا اوکی دادن ما باز کی باید خانوادگی بریم خواستگاری؟؟؟؟

یا اینکه کی جلسه مشاوره برن وچه چیزایی باید بخریم

راستی ما مشهد هستیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول برین تحقیقات از دوست و آشنا و محله 

بعد برین برای صحبت های مجدد و سوالایی که ممکنه مونده باشه 

اگه مشاوره برین ک خیلی عالیه بعدشم ی بار اونا باید بیان خونه شما ک شرایط زندگی تونو ببینن از هرلحاظی 

بعدم خرید و عقد و اینا

به خدا ترسناک نیستم 🥲😝

دیگه یه چند جلسه خود دختر و پسر باید با هم حرف بزنن که خودشون هماهنگ میکنن شما دیگه برای بله برون فقط خانوادگی میرید

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

رسم اینکه با خانوادت با پدرتون باشه شیرینی ببرید گل میخرن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

برای ما اینجور هستش که بعد از خواستگاری یه مدتی با هم صحبت میکنن بستگی به خود طرف داره بعضیا در حد چند روز ی هفته یا بیشتر و وقتی دو طرف دیدن مناسب هم هستن مراسم بله برون میگیریم

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

اوکی بده با کل خونوادتون باید برین خواستگاری

بعدم جلسات آشنایی رو بذارین

چون من و همسرمم بعد خواستگاری چن بار باز خونواده ها همو دیدن و رستوران رفتیم و...

چن بارم خودشون همو دیدن

بعدشم قرار بله برون گذاشتیم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه