2777
2789
عنوان

شما بودین طلا میخریدین یا میرفتین سفر

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش گلم اگر جنسي مدنظرتون هست قيمت بگيرم يا راهنمايي كنم

ی بازار دارید ک همش عمده فروشیه فک کنم فلکه ناخدا بود وای اونجا خیلی خرید کردیم قیمتش عالی بود چند جا بازار خوب بهم آدرس بده شاید خدا خواست و اومدیم

ی بازار دارید ک همش عمده فروشیه فک کنم فلکه ناخدا بود وای اونجا خیلی خرید کردیم قیمتش عالی بود چند ج ...

ارايشي بهداشتيا پاركينگ ملت

بهروزي عمده داره و كلا چيزاي خوبي گيرت مياد

لوازم خونگي چندجا هست بايد از همسرم بپرسم ولي پاساژ افتاب

راسته پتوفروشا هم هست 

باور کن هیچی هرچی ک خوشمون بیاد 😂برا لباس بهم بگو بچه بیشتر

بهروزي فكر كنم البته چندتا سيسموني هم هست ولي دز كل بهروزي بگرديد همه چي هست از شير مرغ تا جون ادميزاد انواع ظرف لباس لوازم خونه

ارايشي بهداشتيا پاركينگ ملتبهروزي عمده داره و كلا چيزاي خوبي گيرت ميادلوازم خونگي چندجا هست بايد از ...

پاساژ آفتاب رفتم اتفاقا خیلی خوب بود اونجا هم خیلی خرید کردم

پتو فروشا کجا میشه آدرسش؟ 

پاساژ آفتاب رفتم اتفاقا خیلی خوب بود اونجا هم خیلی خرید کردمپتو فروشا کجا میشه آدرسش؟

سمت پاساژاي بهروزي بري ميبيني چندتا پتو اويزونه از هموجا شروعه😃انواع پتو حوله روفرشي گليم فرش روتختي ملحفه و اينحور چيزا

بهروزي فكر كنم البته چندتا سيسموني هم هست ولي دز كل بهروزي بگرديد همه چي هست از شير مرغ تا جون ادميز ...

مرسی عزیزم از راهنماییت حالا من پیدات کردم اگه بیایم حتما باز بهت پیام میدم ازت راهنمایی میگیرم