2777
2789
عنوان

کسی هم شووهر خوب داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 88 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم.نگران نباش سعی کن ازدواجت از روی عقل و احساس باهم باشه نه اینکه فقط عاقلانه یا عاشقانه.ب ...

قربونت عزیزم واقعا سپردم به خدا چون نمیدونم چی خوبه چی بد

من وقتی میام نی نی سایت میبینم اینقد از شوهراشون بد میگن به این‌پی میبرم که شوهرم یه فرشتس مخصوصا ام ...

بخدا منم همش همین کتک خوردن ها رو خوندم ک ب این نتیجه رسیدم مرد خوب نیست

قربونت عزیزم واقعا سپردم به خدا چون نمیدونم چی خوبه چی بد

آره حق میدم بهت تصمیم گیری درباره شریک زندگی سختترین تصمیم دنیاست.

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
نظر خانومت مهمه

خب آدم بی اشکال نیست ولی خونه ماشین دوتا بنامشه کارت حقوق دستشه همش خونه مادرش یااوناخونه ما خونواده من زیاد نمیان نمیرن ما کم میریم تا نوه نتیجه جدپدرومادرش هم دیدم زفت وآمد داریم من بدم الان

رحمت برچشم خوب

خب آدم بی اشکال نیست ولی خونه ماشین دوتا بنامشه کارت حقوق دستشه همش خونه مادرش یااوناخونه ما خونواده ...

ایشالا ک زندگی به کام دوتاتون شیرین باشه اما ملاک اینا نیست ارامش روان و رابطه سالم مهمه

بخدا منم همش همین کتک خوردن ها رو خوندم ک ب این نتیجه رسیدم مرد خوب نیست

همه هم مثل هم نیستن همسرم هیچ وقت من و نزده وبا این که خوش تیپه بهم خیانتم نکرده یه مدتی هم یه خانمی بهش زنگ میزد ومیگفت در حد یه قرار با  هم باشیم اومد به خودم گفت که همچین اتفاقی واسم افتاده ولی بدیش این که شکمو

اولا قرار نیست همسر آدم علامه باشه...بالاخره اونم آدمه ممکن یه وقت بداخلاق بشه...یه وقت عصبانی بشه و....

دوما معمولا تاپیک های منفی رو بعد دعوا که خشم زیادی نسبت به طرف مقابل دارن میزنن و این وسط گاهی کم لطفی میکنن در قبال همسرشون

سوما خیلی تاپیک هاهم فیکه

چارماخیلی معذرت میخوام زن و مرد دعوا کنن ابلهه‌ها باورکنند

درنتیجه نمیشه باحرف خاله‌خانباجی های نی‌نی‌سایت نتیجه گرفت که نسل مردای خوب منقرض شدن