یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیخوام پز بدم ولی چون پرسیدی میگم که هست.من احساس میکنم که شوهرم بهترین مرد دنیاست.البته مثل همه آدمها خصوصیات منفی یا اشتباهاتی توی زندگی دتشته ولی نسبت بدیش به خوبیهاش یک در میلیونه
و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
ممنون عزیزم.نگران نباش سعی کن ازدواجت از روی عقل و احساس باهم باشه نه اینکه فقط عاقلانه یا عاشقانه.بسپار به خدای مخربون برای همه خوب بخواه خدا هم برات خوب میخواد قطعا.انشاالله که سفید بخت بشب
و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
طبیعیه حق داریولی بازم به خودت بستگی داره چطور زندگیت رو اداره کنیگرچه خیلی سختتر از زندگی کسیه که ...
خودم که ترس برم داشته پارتنرمم یکم اخلاقایی داره ک حس میکنم بعدا ب مشکل میخوریم 😑 اما از اون طرف انقدر عاشقانه برخورد میکنه صبر به خرج میده ک نمیدونم چ تصمیمی بگیرم