2777
2789
عنوان

کسی هم شووهر خوب داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 88 پست

من از شوهرم راضیم 

یکم مشکل مالی داریم 

یکمم شوهرم هنوز نیازه که روش کار بشه 

ولی خب خداروشکر خوبه از این نظرایی که گفتی

یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا معجزه کررررد 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم چندروز پیش میگفت مردایی که توی خونه عالین بیرون بداخلاق و سردن ولی اونایی که بیرون عالین تو خو ...

درسته با فامیل نزدیک وحتی خانواده سرد

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
چرا ندیدی؟من خیلی زیاد دیدم دور و برماینجا اکثرا بدی ها رو میگن اونم با دوز بالاتازه خیلی‌ها هم که ا ...

من بیشتر چون خانوادم خیلی مشکل داشتن واقعا از ازدواج میترسم حتی تا پای ازدواجم رفتم اما میترسم واقعا

ما ک ندیدیم

نمیخوام پز بدم ولی چون پرسیدی میگم که هست.من احساس میکنم که شوهرم بهترین مرد دنیاست.البته مثل همه آدمها خصوصیات منفی یا اشتباهاتی توی زندگی دتشته ولی نسبت بدیش به خوبیهاش یک در میلیونه

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
من از شوهرم راضیم یکم مشکل مالی داریم یکمم شوهرم هنوز نیازه که روش کار بشه ولی خب خداروشکر خوبه از ا ...

مشکلات مالی برا همع هست ادما باید کنار هم به چیزایی ک میخوان برسن اون وقته که قشنگه

نمیخوام پز بدم ولی چون پرسیدی میگم که هست.من احساس میکنم که شوهرم بهترین مرد دنیاست.البته مثل همه آد ...

خدا رو شکر ایشالا همیشه خوشحال و خوشبخت باشید

من بیشتر چون خانوادم خیلی مشکل داشتن واقعا از ازدواج میترسم حتی تا پای ازدواجم رفتم اما میترسم واقعا

طبیعیه حق داری

ولی بازم به خودت بستگی داره چطور زندگیت رو اداره کنی

گرچه خیلی سخت‌تر از زندگی کسیه که توی خانواده متعادل رشد کرده 

خدا رو شکر ایشالا همیشه خوشحال و خوشبخت باشید

ممنون عزیزم.نگران نباش سعی کن ازدواجت از روی عقل و احساس باهم باشه نه اینکه فقط عاقلانه یا عاشقانه.بسپار به خدای مخربون برای همه خوب بخواه خدا هم برات خوب میخواد قطعا.انشاالله که سفید بخت بشب

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
طبیعیه حق داریولی بازم به خودت بستگی داره چطور زندگیت رو اداره کنیگرچه خیلی سخت‌تر از زندگی کسیه که ...

خودم که ترس برم داشته پارتنرمم یکم اخلاقایی داره ک حس میکنم بعدا ب مشکل میخوریم 😑 اما از اون طرف انقدر عاشقانه برخورد میکنه صبر به خرج میده ک نمیدونم چ تصمیمی بگیرم