2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من چند ماه پیش با همسرم به مشکل خوردیم و یه شب که خیلی دلم گرفته بود به همکلاسی دانشگاهم که متاهل بود و همیشه بهم پیام میدادیم حتی بعد فارغ التحصیلی پیام دادم و اون گفت از زندگی متاهلی چخبر راضی هستی

و من که همیشه باهاش درددل میکردم و اون گوش میداد و راهنماییم میکرد و بهش گفتم حقیقتش نه یه مشکلاتی بینمون پیش اومده گفت شاید بلا ملایی سرش اوردن گفتم نمی دونم والا این چیزا راسته یا نه تو کسی رو میشناسی 

هیچ دیگه من زنگ زدم و یه اقایی بود نمیگم اهل کجا اسم خودمو شوهرمو مادرامونو گرفت و بعد زنگ زد و کلی حرف زد و چیز میز گف که شما هردو ازدواجتون مخالف داشتین و دیگه اینکه شوهرتو یه مادر دختر طلسم کردن و با هرکس دیگه ازدواج کنه بعد یمدت سرد میشه و فلانو بتو توجه نمیکنه و سرش تو گوشیه و حتی ادامه پیدا کنه یکسال نشده به طلاق ختم میشه و بچه دارم بشین بچه مشکل دار بدنیا میاد و کلی حرف و حدیث 

تا یه روز برگشت گفت باز رفتن براتون دعا زدن و میخوان شوهرتو ببرن و چارتومن بزن و گفتم من دیگه پول ندارم مردم انقدر بیکارن بشینن برا ما دعا بزنن بذار ببرن گفت نه قراره شوهرت پولدار شه واس زن جدیدش ماشین بخره هرچی داره ببرن گفتم با بچه طرفی 

تا اینکه گفتم برا ی دوسته دوستم چکاری انجام دادی گفت براش شوهرشو بستم که بتونه بره با یه مرد دیگه شوهرش بهش گیر نده دوس پسر سابقشو برگردوندم یکار کردم مادرش که خانواده سنتی هستن راضی بشه از شوهرش طلاق بگیره و حتی واس خواهرش فلانی اینکارو کردم که اجازه بدن بیاد مستقل خونه بگیره و فلان و من اونجا از اسم خواهرشو شوهرشو که گفت تازه دوزاریم افتاد که این طرف که داره میگه همون دوستمه که این شیادو بمن معرفی کرده