2777
2789
عنوان

خیلیییی ناامیدم حالم بده 😭

190 بازدید | 18 پست

یکبار تجربه شکست دارم .. یبار آزمون وکالت دادم قبول نشدم .. الان ناامیدم انگیزه ندارم خستم از ادامه راه میترسم دلم میخواد بمیرم ، خانواده ازم انتظار قبولی دارن ولی من هرروز تو اتاقمم دریغ از ذره ای درس خوندن بهترین منابع رو دارم ولی نمیخونم چون ناامیدم و میترسم .. 

اگه اینبارم نشه چی 😭 من خیلی خسته ام نه تفریحی نه هیچی فقط بخاطر این کتابا باید تو اتاق باشم دلم میخواد بندازمشون تو سطل آشغال حالم بهم میخوره دیگه افسرده شدم 

سنم میدونم میپرسید متولد 81 ، میشه باهام صحبت کنین یچیزی بگین که به درس برگردم 😞

یک یکی دو هفته اس استراحت کن برو مسافرت بعد شروع کن خسته شدی 

همه تو مسیر درس خوندن خسته میشن 

بعد هم جرا نا امیدی مگر اونایی که قبول میشن شاخ و دم دارن تلاش میکنن قبول میشن تو هم اگر تلاش کنی مطمئن باش نتیجش رو میبینی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علاقتو دنبال کن.....منم خیلی ننه بابام زورم میکردن که نظام مهندسی قبول شم ولی چون از رشتم مهندسی مکانیک متنفر شدم و تو سربازی هم خیلی چیزا یاد گرفتم تو روشون وایسادم و گفتم نمیخوام قبول شم و نمیخونم....بحث و دعوا هم داشتیم اخرش ننه بابام کوتاه اومدن و من فهمیدم به برنامه نویسی علاقه مندم

یک یکی دو هفته اس استراحت کن برو مسافرت بعد شروع کن خسته شدی همه تو مسیر درس خوندن خسته میشن بعد هم ...

یچیز میگم شاید باورت نشه امروز من یکم کمتر تو اتاقمم بودم درواقع بیشتر تو هالمون بودن مشغول تی وی و خلاصه اینجوری ، بعد مامانم میگه امروز فقط دارم تورو میبینم چرا درس نمیخونی درس نداری کار نداری ..  دیگه تفیح و بیرون رفتن بماند 😞  فکر میکنه توواتاقمم هستم درس میخونم نمیدنه روانی شدم ساعتها به دیوار خیره میشم ..

تلاش کن تلاش کردن و موفقیت آخرش باعث سربلندیه خودت میشه باید حتما با شرایطی که داری کنار بیای نیتونی ...

علاقه نداشته باشی چه تلاشی اخه....

ادیسون به کارش علاقه داشت و انقدر پیگیری کرد تا تبدیل به ادیسون شد و کارش فراتر از تلاش بود.....

من خودم تو برنامه نویسی ارور بخورم انقدر پیگیری و میکنم و درست و خطا میکنم تا رفعش کنم به این میگن تلاش....علاقس که باعث تلاش میشه

یچیز میگم شاید باورت نشه امروز من یکم کمتر تو اتاقمم بودم درواقع بیشتر تو هالمون بودن مشغول تی وی و ...

خوب به مامانت بگو خسته شدم یک هفته نمیخوام درس بخونم و اینطوری درس خوندن الان برام فایده ای است

خوب به مامانت بگو خسته شدم یک هفته نمیخوام درس بخونم و اینطوری درس خوندن الان برام فایده ای است

اصلا یه مدلی هستن که نمیشه باهاشون صحبت کرد منم بخاطر همین بیشتر تو اتاق هستم که نبینمشون 

علاقه نداشته باشی چه تلاشی اخه....ادیسون به کارش علاقه داشت و انقدر پیگیری کرد تا تبدیل به ادیسون شد ...

خب علاقتو دنبال عزیزم چون علاقه نداشته باشی نمیتونی نتیجه خوبی بگیری

اصلا یه مدلی هستن که نمیشه باهاشون صحبت کرد منم بخاطر همین بیشتر تو اتاق هستم که نبینمشون

چه بد به بهانه کتابخونه از خونه برو بیرون با دوستات قرار بزار 

یکم که انرژی گرفتی برگرد سر درست

ببین به چی علاقه داری یا با چی حال میکنی؟؟؟؟

علاقم رشته ادبیات ولی خوب حقوق هم اینطور نیس که بگم دوس ندارم ولی خوب درساش خیلی حجمشون زیاد و سخته خیلی رشته خشکیه و همین یبار آزمونی دادم و قبول نشدم بیشتر حالمو خراب کرده و دیگه حال درس خوندن ندارم اولین آزمونم قصدم آزمایشی بود ولی خوب فکر نمیکردم تا این اندازه تو روحیم تاثیر بذاره و ناامیدم کنه 

علاقم رشته ادبیات ولی خوب حقوق هم اینطور نیس که بگم دوس ندارم ولی خوب درساش خیلی حجمشون زیاد و سخته ...

ببین من پسرم ۲۵ سالمه...تو دوره کرونا لیسانس مهندسی مکانیکمو گرفتم با تقلب و به زووور....

اصلاا متنفرم از رشتم و حالم بهم میخوره از مهندسی مکانیک.....

ولی در عوض عاشق برنامه نویسی طراحی سایت شدم و دارم یادش میگیرم و میگن بازار کار خوبیم داره ولی برای من مهم نیست چون علاقمو دارم دنبال میکنم.......

ببین من پسرم ۲۵ سالمه...تو دوره کرونا لیسانس مهندسی مکانیکمو گرفتم با تقلب و به زووور....اصلاا متنفر ...

این رشته برنامه نویسی رو دوباره براش دانشگاه رفتی یا نه با دوره و آموزش و کلاس ؟