2777
2789
عنوان

تجربیات من در مورد پوست صافم

362 بازدید | 19 پست

بچها میخوام تجربمو در مورد پوستم باشما به اشتراک بگذارم چون خیلیا ازم میپرسم چجوری پوستت اینقدر صاف و بی جوشه

بچها اولش بگم مقداریش ژنتیکی هست

خب اول مهم ترین چیز شست و شو هست مرتب هر صبح و هر شب قبل خواب صورتتونو بشورید.من خودم چون پوستم حساسه با شویینده ملایم بچه میشورم .شوینده کرمی هم خوبه

تونری که من استفاده میکنم ویتالیره بدک نیست

بعد سرم هیالورونیک اسید هست که صورتم رو خیلی شفاف و زنده و با طراوت کرد.

بعد هم حواستون به آرایش باشه من خودم همیشه فقط یکم بالم لب و نهایتا خط چشم میکشم از کرم پودر و ریمل نباید زیاد استفاده کنید

محصولات دیگه ای هم استفاده کردم ولی از اینا خیلی راضی بودم و کرم ترمیم پوست مدلین اگه اشتباه نکنم اسمشو خیلی سبک و لطیف روی پوست میشینه

سوالی بود در خدمتم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جلی جوش داشتی قهوه ای باشه و از بین رفته بوده چیکار کردی از بین رفته این شوینده بچه منظورت شامپو بچس ...

اره همین کرم ترمیم مدلین خیلی خوب بود البته من یکی دوتا جوش زدم ولی پاکسازی هم خیلی کمک میکنه.

نه شامپو بچه نه .شوینده دست و صورت بچه

از ضد افتاب استفاده میکنین؟ 

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:)