2777
2789

خانومای متاهل بنظرتون من حساسم یا حق دارم ناراحت باشم شوهرم ی دوستی داره رفت و امد داریم باهاشون اونا بچه ندارن ولی ما داریم خانومش قبلا حجابش معمولی بود و دختر خوبی بود رفتارشم عادی بود ولی تازگیا کلا حجابش بد شده من کاری با طرز لباس پوشیدن کسی ندارم ولی ی شب باهاشون رفتیم سفره خونه خانومش بلند شد کلاشو دراورد جلو شوهرم پالتوشوم دراورد ی بادی جذب پوشیده بود با ی شلوار جین جذب جلو شوهرم یعنی قبلا حجابش اینجوری نبود انگار این سری اومده بود جلوشوهرم خودنمایی کنه نشسته بود روبروی شوهرم پاهاشو گذاشته بود باز انگار میخواد زایمان طبیعی بکنه تیلی بد بود جوری بود ک من شرم میکردم جلو اونا انگار میخواست خودشو ب نمایش بزاره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون اوکی

اونوقت زنه ب شکل زایمان طبیعی نشسته بود؟؟

اغراق نمیکنید تا حق رو بهتون بدن؟؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

شاید اون اوایل میخاسته یخ جمعتون باز بشه بعد کارش بکشه به این رفتارها 

دیگه رفت و آمد نکنید باهاشون 

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

اونشب اومدیم خونه ب شوهرم گفتم بار اخرمه ک باهاشون رفت و امد میکنم اون چ طرز لباس پوشیدن جلو تو بود خجالت نمیکشه شوهرش نمیتونه بهش تذکر بده من معذب شدم از طرز لباس پوشیدن و نشستنش روبروی تو